Se lanseaza un nou post de televiziune

Noul proiect jurnalistic de televiziune, initiat de Adrian Sarbu si Marius Tuca, care va fi lansat la finalul lui 2019, va avea un profil generalist, cu 56% productie proprie si 44% productie straina. Programele vor fi de informare (23%), educative (2,7%), culturale (8,7%).

Investitia in programe va fi de 2 milioane de euro. Televiziunea va oferi programe jurnalistice si culturale, care sunt produse si percepute ca formate de educatie si infotainment. Categoriile de programe difuzate vor fi informative, culturale, emisiuni de divertisment, magazine, filme, seriale, documentare.

Asistenta juridica pentru constituirea parteneriatului dintre Adrian Sarbu si Marius Tuca, care urmeaza sa administreze atat Smart FM, cat si nou infiintata televiziune Smart TV, a fost asigurata, in ceea ce il priveste pe Marius Tuca, de societatea de avocatura bpv Grigorescu Stefanica. Pentru Adrian Sarbu consultanta juridica a fost asigurata de societatea de avocatura Taralunga si Asociatii, prin Codrin Taralunga (Managing Partner).

Echipa bpv Grigorescu Stefanica, coordonata de Daniel Stefanica (Partner) din care au facut parte Dan Curiciuc (Senior Associate) si Denisa Postea (Associate), a oferit consultanta pe intreaga durata a proiectului, atat in etapa de structurare a acesteia, cat si in revizuirea si negocierea documentelor care stau la baza constructiei corporative.

„Experienta echipei noastre in proiecte de Corporate cu aplicabilitate in sfera de Tehnologie, Media si Telecom – TMT a fost inca o data confirmata de aceasta colaborare de succes pe care am avut-o cu doi dintre cei mai reputati profesionisti din industria media din Romania: Adrian Sarbu si Marius Tuca. Sprijinim constant proiectele media de calitate si speram ca peisajul media din Romania, odata cu lansarea Smart TV, va continua pe un drum al obiectivitatii si independentei jurnalismului”, a declarat Daniel Stefanica.

In anul 2016, bpv Grigorescu Stefanica l-a asistat pe Marius Tuca si la preluarea postului de radio Smart FM de la familia Nicolau. bpv Grigorescu Stefanica ofera consultanta pentru unele dintre cele mai importante companii din sectoarele tehnologiei digitale si industriale, internet si comert electronic, precum si firme cu capital de risc, dar si investitori strategici din industria Tech, Media si Telecom.

sursa wall-street.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.