Vacanțe all inclusive pe litoralul românesc, prețuri mai ceva ca în străinătate

10

Dacă căutați să vă duceți în vacanță pe litoral pentru cea de-a doua jumătate a lunii iunie, hotelierii ne anunță că hotelurile sunt rezervate în proporție de 80%. Sunt din ce în ce mai multe persoane care caută să rezerve camere în regim all inclusive, deoarece își doresc ca vacanța lor să fie una lipsită de griji. Însă, ce reprezintă un astfel de sejur pe litoralul țării noastre?

Piscină la îndemănâ, mâncare și băutură cât ne dorește sufletul. Acestea sunt cuvintele magice pentru hotelurile din sudul litoralului. Românilor au început să le placă vacanțele all-inclusive, astfel numărul locațiilor care oferă astfel de condiții s-a dublat, comparativ cu ultimii 5 ani.

Citeste si:  Staţiunea Ocna Sibiului, considerată "Litoralul Ardealului" şi "Lacul fără fund", cu legendele sale

„Ne gandim in mod deosebit la cei mici, avem o echipa de entertainment dedicata lor cu activitati de dimineaţă pana la culcare. Ne gandim si la adulti, le oferim lectii de dans inviorare dim pe plaja sau la piscina si seara un program artistic foarte diversificat cu nume cunoscute cu dansuri cu cabaret”, a explicat Mihaela Surin, director complex 4 stele

Este un program pentru care turiștii nu se feresc să plătească în vârf de sezon chiar și 900 de lei pe noapte pentru o cameră dublă, la un complex din stațiunea Cap Aurora. În stațiunea Olimp, întâlnim un alt complex inspirat din imperiile turcilor. Acesta a fost preluat de românii care vor să investească și să îl rearanjeze sub forma unui circuit de tip all-inclusive.

Citeste si:  Insula Grenada - o destinaţie de vacanţă ideală pentru orice călător

„Va fi unul cu snacksuri intre mese cu mese bogate cu bucatarie internat adevarata cu un chef bucatar adus din afara pe specialitati de bucatarie indiana. Ne-am gandit si la floricele, clatite si inghetata in functie de regim ca e all sau ultra all inclusive”, a afirmat Meidan Butnaru, reprezentant complex.

Continuarea pe Glow.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata