„Fermier în România” organizează primul concurs de fotografie inspirată din agricultură

„Câmpuri Vizuale” este primul concurs de fotografie inspirat din agricultură. Zeci de fotografi amatori și profesioniști din România se întrec în următoarea perioadă într-un concurs inedit cu o tematică inspirată din frumusețea ascunsă a agriculturii.

„Câmpuri vizuale”, competiția aflată la prima ediție, se adresează călătorilor înarmați cu orice aparat foto, care, în drumurile lor prin țară, descoperă și scot la lumină poveștile vizuale care până ieri treceau neobservate. Geometria la scară mare a agriculturii moderne este inspirație, dar și subiect generos pentru cadre fotografice cu valoare estetică nebănuită.

Citeste si:  Aproximativ 300 de elevi au avut acces la cursuri interactive de educație financiară

Orice fotografie este binevenită, indiferent de valoarea echipamentului foto cu care a fost realizată. Scopul este de a conștientiza iubitorii de frumos că agricultura în România este într-un proces de transformare profundă, care se desprinde rapid de narativele vechi dominate de romanele copilăriei.

Competiția propune premii totale în valoare de 3500 de euro și este deschisă până la 15 octombrie 2019, dată la care se încheie și majoritatea campaniilor agricole de vară. Juriul profesionist va acorda marele premiu, în valoare de 2000 de euro, în timp ce premiul de popularitate va fi decis prin vot pe site-ul dedicat proiectului.

Citeste si:  Jurnalistul german amendat la mitingul din Piața Victoriei a câștigat procesul cu jandarmeria

Cele mai bune cadre intrate în concurs pot fi văzute inclusiv pe rețelele sociale ale proiectului fotografic.

Competiția se bucură de susținerea Aldahra, lider internațional în agribusiness și Agricost SA, cea mai mare fermă tehnologizată din România.

sursa digi24.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata