Încălțămintea ce a revoluționat piața din România

În materie de încălțăminte, românii pot recunoaște cu mândrie că au de unde alege. Există numeroase fabrici ce susțin gradul de satisfacție al publicului român. Fiecare e diferită – diferă fie conceputul de creație, materialul utilizat, felul în care se prezintă per total încălțămintea și așa mai departe.

Însă, publicul român se poate mândri cu un producător reper pe piața din România și anume ANNA CORI. Aceștia au de unde alege – o paletă vastă de articole de încălțămine dedicate atât publicului feminin, cât și publicului masculin, sub semnătura DENIS.

O mică revizuire a evoluției brand-ului de succes

Primele piese unicat de încălțămine pentru bărbați au apărut în 1985 sub numele brandului DENIS. Apoi, în 1996, s-a inființat și secția de încălțăminte pentru femei ce a condus la nașterea brandului de succes ANNA CORI. Aceste două branduri s-au remarcat și se remarcă încă prin gustul aparte pentru frumos și armonia creației în sine.

Pe lângă încălțăminte, ANNA CORI are o rubrică cu numeroase accesorii în genți. Colaborarea cu designerul italian Davide Vaccari o revoluționat și totodată, propulsat brandul pe un loc fruntaș în topul preferințelor publicului român.

Citeste si:  Cum gestionezi investițiile în garderoba personală

Prin ce se deosebește încălțămintea, gențile și accesoriile?

  1. Calitatea pielii utilizate – piele naturală, adusă din Italia
  2. Calitatea tălpii, căptușelilor și a accesoriilor
  3. Profesionalismul și conceptul după care lucrează echipa de creație
  4. Nivelul înalt de tehnologizare al fabricii

În aceeași ordine de idei, ANNA CORI s-a extins atât în mediul online, cât și în cel offline – magazine în toate colțurile țării.

Rubrica dedicată femeilor și felul prin care a cucerit publicul

Atunci când se vorbește despre calitate aparte, ANNA CORI intră involuntar în discuție. Publicul român s-a săturat de imitații, materiale necalitative. Acum se pune accent doar pe calitate și concept unic, chiar dacă prețul unui astfel de articol poate fi puțin mai piperat.

O investiție făcută la timpul potrivit, de la un brand de renume precum ANNA CORI, poate garanta rezistența pentru mulți ani – în condițiile în care articolul este îngrijit corespunzător. Românii își doresc ca încălțămintea pe care o achiziționează să treacă testul timpului, iar ANNA CORI s-a conformat cu această dorință.

O categorie aparte. În cadrul magazinului online ANNA CORI există rubrica intitulată The Cinderella. Ce conține această rubrică? Saboți, sandale și balerini – piese de lux din material glitter și accesorii tip cristal. Unicitatea acestora este redată de maniera în care sunt create și anume manual.

Citeste si:  Florin Cuc, CEO Arhivatorul: Arhivarea trebuie sa fie bine pus la punct si continuu

Ce caută publicul masculin și găsește la ANNA CORI

Precum femeile, bărbații mizează pe prezentare și confort atunci când fac o nouă achiziție. Pretențiile în materie de încălțăminte diferă, în primul rând, în funcție de stilul pe care fiecare bărbat îl adoptă.

Încălțămintea marca DENIS este creată pentru bărbați puternici, ce își doresc să fie eleganți în orice moment din zi și din noapte. Confortul nu intră în discuție, reprezintă un element nelipsit indiferent că este vorba de pantofi eleganți, pantofi sport, mocasini sau pantofi casual.

Faptul că pantofii sub semnătura DENIS includ armonios în pachetul întreg atât eleganța, cât și confortul, i-au făcut să ocupe un loc admirabil în topul preferințelor publicului masculin. Clasicul încă dictează trendurile actuale, așa că încălțămintea elegantă pentru bărbați are închiderea prin șiret – siguranță și aspect plăcut până la cele mai mici detalii.

Citeste si:  Cum să-ți găsești un loc de muncă mai bine plătit într-un timp record?

În aceeași ordine de idei, raportul calitate – preț este unul admirabil. Având în vedere că pe piață există multe fabrici ce confecționează încălțăminte doar din imitație de piele, un producător reper precum DENIS pentru bărbați este bine venit. Probabil pentru unele persoane, prețul achiziției poate părea puțin piperat însă, cei interesați au garanția logevității în timp chiar și după mai multe purtări – contează felul în care piesele sunt păstrate.

Despre livrare și aria extinsă pe care se poate realiza

ANNA CORI a pus la dispoziția celor interesați posibilitatea de a comanda și din afara granițelor. Persoanele ce apreciază calitatea din țări precum Germania, Olanda, Finlanda și așa mai departe, se pot bucura de piesele de încălțăminte de la ANNA CORI, într-un anumit interval de timp destinat livrării. Publicul din afara granițelor dispune de transport gratuit pentru comenzile în valoare de 100€ sau mai mult. Cei ce plasează comenzi mai mici de această sumă, trebuie să plătească taxa de transport în valoare de 25€.

Mai multe detalii în completarea celor enunțate anterior se regăsesc pe https://www.annacori.com/ro/.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata