Vaslui: Copilul de 11 ani care s-a electrocutat pe un stâlp, a murit

9

VASLUI (MEDIAFAX) – Copilul în vârstă de 11 ani, din localitatea Negrești, județul Vaslui, care s-a electrocutat, marți, pe un stâlp de curent, a murit după manevre de resuscitare care au durat peste 45 de minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Vaslui, copilul în vârstă de 11 ani, din localitatea Negrești, care s-a electrocutat, marți, după ce s-a urcat pe un stâlp de curent, a murit după manevre de resuscitare care au durat peste 45 de minute.

„După mai bine de 45 de minute de resuscitare, echipajul medical a declarat decesul copilului de 11 ani”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Citeste si:  Copilul de 7 ani dat dispărut din Sibiu a fost găsit în altă localitate.A plecat din oraș cu un taxi

Băiatul s-a electrocutat, marți, după ce s-ar fi urcat pe un stâlp de curent și era în stare gravă, inconștient, în momentul intervenției echipajului medical.

„Am fost solicitați să intervenim în Negrești, la copil de 11 ani, electrocutat pe un stâlp. La locul intervenției au fost trimise un echipaj de prim ajutor și unul de Terapie intensivă Mobilă”, au declarat reprezentanții ISU Vaslui.

Echipajul medical a declarat decesul copilului după manevre de resuscitare care au durat peste 45 de minute.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata