Meleșcanu, către Tăriceanu: Ești responsabil că Diaconu rămâne fără reprezentanți în secțiile de vot

3

Teodor Meleșcanu i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu că este responsabil pentru că ALDE nu are un candidat la prezidențiale și pentru faptul că Mircea Diaconu ar putea rămâne fără reprezentanți în secțiile de votare, precizând că președintele ALDE trebuie să își asume eșecul.

„Călin, Iată că în final, culegi ce ai semănat, vânt și dezbinare. Orgoliul a fost mai important decât logică. M-ai dat afară și cu asta ai dizolvat grupul parlamentar. Tu ești responsabil pentru că ALDE nu are candidat, iar Mircea Diaconu rămâne fără reprezentanți în secțiile de votare. Ești liber să acționezi cum dorești, însă nu poți alege consecințele acțiunilor tale. Trebuie să-ți asumi eșecul”, a scris Teodor Meleșcanu, vineri, pe Facebook.

Citeste si:  Gruparea "Directoru", prinsă în flagrant de poliţiştii bucureşteni

Acesta s-a adresat și Noricăi Nicolai, spunându-i că ar trebui să se pună de acord cu președintele ALDE și să susțină același neadevăr.

„Norica, Draga mea colegă de lupte politice de peste 20 de ani, nu din cauza mea este dezavantajat candidatul susținut de ține. Poate te pui de acord cu domnul Călin Popescu Tăriceanu să susțineți același neadevăr”, a conchis Meleșcanu.

Norica Nicolai a declarat că, la şedinţa BEC de vineri, a fost discutată propunerea ca Mircea Diaconu să fie exclus din prima etapă a extragerii la sorţi pentru a stabili ordinea pe buletinele de vot. Ea acuză că este posibil ca Diaconu să nu poată fi reprezentat în secţiile de votare.

Citeste si:  Patru parlamentari PSD au semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

Ea a mai anunţat că „Alianţa pentru un Om” va contesta decizia BEC, imediat după ce va fi făcută publică. Nicolai a adăugat că MAE a propus tipărirea a aproximativ 2.900.000 de buletine de vot, în condiţiile în care în Registrul electoralsunt înscrişi circa 700.000 de români din străinătate.

Aceasta a precizat că se îndoieşte că va fi un proces electoral corect.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata