Marcel Ciolacu: „Suntem acuzați pentru că opoziția a depus moțiunea pe-nserate. Este o mascaradă”

Marcel Ciolacu a declarat că, deși PSD este acuzat că a convocat Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului marți seara, la ora 18.30, opoziția a depus moțiunea „pe-nserate”. Președintele Camerei Deputaților reclamă că ceea ce face opoziția este o mascaradă.

„În primul rând, încă nu este noapte. În al doilea rând, au depus moțiunea la ora 18.00, cui o oră și jumătate după ce s-a terminat programul atât din Senat cât și din Cameră, dar staff-urile și de la secretariatul general al Camerei și de la Senat au avut bunăvoința să stea până la această oră de a veni minunata moțiune. Tot noi suntem acuzați pentru că dânșii au depus moțiunea pe-nserate, ca să nu spunem noaptea, dar o să propunem mâine dimineață la 7 BPR ca să nu mai fie noapte, ci dis de dimineață. Este o mscaradă. Nu au un lider. Se și vede acest lucru. Se joacă cu această moțiune. Dânșii nici nu participă ca să facem calendar. Eu am înțeles din declarațiile liderilor că este o urgență. Țara are probleme majore și am zis să nu încurcăm noi pesediștii”, a declarat, marți seară la Parlament, Marcel Ciolacu.

Citeste si:  Cea mai mare manipulare a opoziției e că majorările de salarii „au fost mâncate de inflație”

„S-a anunțat din timp că vom face acest BPR după depunerea moțiunii. Eu nu știam când se depune moțiunea, dar dânșii care au depus moțiunea. știau foarte bine când o depun și că urmează un BPR”, a mai spus social-democratul.

Anterior, deputatul USR Stelian Ion a declarat că social-democrații forțează citirea moțiunii de cenzură „în noaptea asta, ca hoții”.

„PSD trebuie să respecte democraţia, să nu îşi bată joc de acest demers şi să nu forţeze o citire în noaptea asta, ca hoţii, evident, a acestei moţiuni. Ei vor să forţeze în Birourile Permanente fixarea datei pentru susţinerea votului, atunci li se potriveşte cel mai bine”, a declarat deputatul USR.

Citeste si:  Adrian Năstase: Efortul nostru este de a pregăti alegerile anticipate

Partidele de opoziţie au depus moţiunea de cenzură la Parlament, a anunţat lider deputaţilor PNL Raluca Turcan. Aceasta a precizat că moţiunea a fost semnată de 237 de aleşi, printre care şi patru de la PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata