Chrica, întrevedere cu Iohannis: Am ironizat puțin lipsa autostrăzii dintre Ardeal și Moldova

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, și președintele Klaus Iohannis au discutat despre lipsa unei autostrăzi care să lege Moldova de Ardeal, în cadrul unei întrevederi avute imediat după sosirea șefului statului la Iași. Chirica a spus că rămâne independent, dar nu exclude nicio opțiune politcă.

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, a declarat vineri seara, după o întrevedere avută cu președintele Klaus Iohannis, care a ajuns în Capitala Moldovei, că a discutat despre lipsa unei autostrăzi între Ardeal și Moldova.

„Am ironizat un pic pe tema lipsei autostrăzii care să lege Ardealul de Moldova, și dumnealui suferind, ca noi toți, de lipsa acestei infrastructuri, care va trebui să fie abordată imediat de noul Guvern, care se va instala în curând”, a spus Mihai Chirica.

Citeste si:  Ministrul Finanţelor vrea să introducă impozitul forfetar în Codul Fiscal şi să îl aplice la 1 ianuarie 2016

Întrebat despre o eventuală intrare în PNL, primarul Iașului a spus că deocamdată rămâne independent.

„Nu discutăm în momentul de față politică, pentru că obiectivul principal al României astăzi este să își așeze un președinte care să poată duce destinul acestei țări pentru următorii cinci ani de zile, pentru că aceasta a rămas prioritatea cea mai importantă pentru noi. Din punct de vedere politic opțiunile sunt deschise, eu sunt în momentul de față independent, dar am o singura prioritate: președintele Romaniei”, a mai declarat Mihai Chirica.

Citeste si:  Klaus Iohannis: Este greşit dacă preşedintele ţării vorbeşte de rău dascălii, elevii, părinţii

Klaus Iohannis participă, sâmbătă, la Iași, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Nord-Est.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata