Teodor Meleșcanu s-a înscris în Forța Națională, proiect lansat de Remus Borza

6

Președintele Senatului Teodor Meleșcanu s-a înscris, vineri, în Forța Națională, potrivit unui mesaj postat de către acesta pe Facebook. La acest proiect inițiat de Remus Borza s-au alăturat recent mai mulți parlamentari, precum Grațiela Gavrilescu, Ion Cupă sau Alexandru Băișanu.

„Astăzi m-am înscris în platforma Forţa Naţională, cu convingerea că experienţa şi spiritul de echilibru pe care le am vor contribui la modernizarea României şi la reforma marilor sisteme publice, la întărirea coeziunii sociale şi a stabilităţii politice în interesul tuturor românilor. Ca diplomat, susţin parcursul European şi Atlantic al României, parteneriatele strategice şi relansarea relaţiilor cu toate statele, nu numai din Europa ci şi din Asia, Africa şi America Latină. Apreciez în mod deosebit contribuţia diasporei româneşti din Europa şi din lume, ca factor civilizator şi de progres economic, social şi cultural”, a scris Teodor Meleșcanu, pe Facebook.

Citeste si:  Meleșcanu, către Tăriceanu: Ești responsabil că Diaconu rămâne fără reprezentanți în secțiile de vot

El a adăugat că proiectul la acre s-a alăturat va deveni curând o alternativă la partidele tradiționale.

„Sunt convins că noul proiect politic la care am aderat va deveni în curând o alternativă la partidele tradiţionale şi un proiect identitar al tuturor românilor care vor să trăiască într-o Românie civilizată, europeană şi prosperă”, a subliniat Meleșcanu.

Deputatul independent Remus Borza a anunțat, pe 9 octombrie, constituirea unui nou grup parlamentar, Forța Națională. din care vor face parte 15 parlamentari, ”oameni responsabili, care, pentru stabilitatea și bunăstarea României, își doresc ca Guvernul actual să își continue mandatul până în 2020”.

Citeste si:  Luna octombrie - a zecea lună a anului

Deputatul Grațiela Gavrilescu, exclusă din ALDE pentru că a acceptat să fie propusă în Guvern după ce partidul lui Călin Popescu Tăriceanu a decis ieșirea de la guvernare, că se va alătura formațiunii „Forța Națională”.

Totodată, deputații Ion Cupă și Alexandru Băișanu, foști membri ai ALDE au anunțat că vor să facă parte din noul grup parlamentar „Forța Națională”, despre care a vorbit deputatul independent Remus Borza.

Și deputatul Marian Cușca a precizat că „Forța Națională” este alternativa de care românii au nevoie, adăugând că se va implica cu toată energia pentru redobândirea mândriei de a fi român și pentru dezvoltarea țării.

Citeste si:  Caraş-Severin: Peste 40 de clădiri lăsate în paragină din Reşiţa vor fi supraimpozitate
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata