Încă un condamnat din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman contestă sentința

 Fostul director adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, Olguţa Şefu, condamnată în dosarul angajărilor fictive alături de Liviu Dragnea, a depus, luni, și ea o contestaţie în anulare, o cale extraordinară de atac împotriva sentinței.

Olguța Șefu a fost condamnată, pe 27 mai, la un an cu suspendare pentru infracțiunea de fals intelectual, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Fostul director adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman a depus contestația în anulare luni, fiind înregistrată deja pe portalul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Citeste si:  Duvăz: Băsescu a aruncat câteva petarde în chestiunea privind revizuirea Constituţiei

Și fostul președinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate, primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Teleorman.

Conform legii, dacă magistrații Instanței supreme admit aceste contestații în anulare, apelurile declarate în acest dosar ar putea fi rejudecate de un nou complet de judecători, așa cum s-a întâmplat și în cazul foștilor miniștri Elena Udrea sau Darius Vâlcov.

În acest dosar, fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare. În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Citeste si:  Finanţările în leasing vor creşte în a doua jumătate a acestui an, consideră profesioniştii din domeniu

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close