Bărbatul care și-a ucis fiul și soacra, condamnat la închisoare pe viață

3

 Magistrații Tribunalului Neamț l-au condamnat la închisoare pe viață și la plata unor daune de peste 1,8 milioane de euro pe bărbatul care și-a ucis fiul şi soacra şi apoi a dat foc la casă, în luna martie 2019. Sentința nu este definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit portalului instanțelor, bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost condamnat „pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (…) la pedeapsa detențiunii pe viață. Condamnă pe acelaşi inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere (…) la pedeapsa de 3 ani închisoare. (…) contopește pedepsele concurente stabilite și aplică inculpatului pedeapsa detențiunii pe viață”.

Citeste si:  Victor Stănculescu face o nouă cerere de întrerupere a executării pedepsei

De asemenea, potrivit deciziei Tribunalul Neamț, bărbatul este obligat la plata unor daune de peste 1,8 milioane de euro.

„Obligă pe inculpatul P.F. să plătească părţii civile L.M.C. suma totală de 1.300.000 euro reprezentând daune morale. (….) Admite acţiunea civilă formulată de către partea civilă L.F. şi obligă pe inculpatul P.F. să plătească părţii civile L.F. suma totală de 507.000 euro, din care 7.000 euro reprezentând daune materiale şi 500.000 euro reprezentând daune morale”, se mai arată în soluția dată de instanță.

Citeste si:  Deputatul Florin Popescu, la DNA

Decizia nu este defintivă și poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.

În luna martie, bărbatul în vârstă de 60 de ani din Piatra Neamț și-a ucis fiul de 16 ani şi soacra de 68 de ani, după care a dat foc la casă.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata