Lucian Bode, propus la Transporturi, avizat pozitiv în comisiile de specialitate

Lucian Bode acorda un interviu, in Bucuresti, 1 martie 2012. VICTOR CIUPULIGA / MEDIAFAX FOTO

Lucian Bode, propus la Ministerul Transporturilor în Guvernul Orban, a primit aviz favorabil, miercuri, în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Lucian Bode a primit în comisiile reunite de transporturi 31 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” și 10 abțineri.

El a declarat miercuri, în cadrul audierilor, că îşi va asuma proiectele aflate în desfăşurare şi continuarea investiţiilor în limita programului de guvernare de un an de zile.

Deputatul de Sălaj Lucian Bode, propus de PNL pentru funcţia de ministru al Transporturilor, a fost în 2012 ministru al Economiei în guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu. În prezent este preşedintele Comisiei pentru transporturi și infrastructură din Camera Deputaților.

Citeste si:  Guvernul german vrea să împiedice verificările pe Facebook

Lucian Bode este un critic activ al ministrului interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc. Fiind membru al Comisiei de anchetă privind activitatea companiei aeriene de stat Tarom în perioada 2007-2018, acesta a dezbătut în ultimul comunicat de presă publicat pe 21 octombrie, situaţia generată de Cuc la compania de care va trebui să se ocupe în cazul în care va primi mandatul de ministru. “Ministrul Răzvan Cuc este artizanul dezastrului de la Tarom şi lasă în urma sa o companie pe butuci”, a afirmat acesta.

Votul pentru învestirea Guvernului Orban urmează să fie dat în plenul reunit al Parlamentului de luni, de la ora 14.00.

Citeste si:  Încă un program fără cap şi fără coadă: "Primul siloz" e inaplicabil
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner