Poliția Locală București vrea să cumpere opt motociclete cu 1.200.000 lei

25

 Direcția Generală de Poliție Locală a Municipiului București a lansat o licitație online pentru achiziționarea a opt motociclete, în valoare totală de până la 1.200.000 lei, fără TVA, potivit anunțului publicat de instituție pe platforma SICAP. Ofertele pot fi depuse până pe 5 decembrie, ora 15:00.

„Se achiziționează 8 buc. motociclete necesare desfășurării activității serviciului operativ din cadrul instituției, în vederea deplasării eficiente și rapide a polițiștilor locali în timpul serviciului efectuat, acestea fiind necesare având în vedere numeroasele acțiuni la care participă conform atribuțiilor stabilite, cât și ținând cont de faptul că s-a mărit perimetrul de acționare pentru îndeplinirea misiunilor specifice”, potrivit anunțului publicat de către Direcția Generală de Poliție Locală București în Sistemul electronic de achiziții publice (platforma SICAP).

Citeste si:  Rata şomajului în hotelurile şi restaurantele din ţară a ajuns deja la 60%

Motorul motocicletelor trebuie să dezvolte o putere de minimum 95 kw, iar viteza maxină trebuie se fie de cel puțin 200 de km/oră.

Licitația se va desfășura online, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 decembrie, ora 15:00.

Valoarea totală estimată pentru achiziționarea celor opt motociclete este de 1.200.000 lei, fără TVA, însă criteriul de atribuire vizează cel mai bun raport calitate-preț.

Potrivit anunțului publicat pe SICAP de instituție, finanțarea se va face din fonduri bugetare.

 

Citeste si:  De la 15 mai 2010 intră în vigoare noile reglementări privind concediile medicale
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata