SPIA România va fi prezentă la gala “Topul național al firmelor” pe 7 Noiembrie

„Cele mai puternice companii din România vor străluci pe podium, într-o gală, care va pune în

 valoare efortul, curajul, inteligența, rezistența și determinarea celor care creează locuri de muncă și bunăstare în România.”

SPIA România (Secret Private Investigations Agency) participă pentru al 6-lea an consecutiv la a 26-a ediție a Topului Național al firmelor, gală organizată de Camera de Comerț și Industrie a României. În anii precedenți compania SPIA România a obținut locurile 1 și 2 în cadrul acestei gale, unde sunt premiate cele mai apreciate, solide și de încredere companii din România.

SPIA România a fost fondată în anul 2012, de către domnul Marius Porceanu, SPIA a devenit una dintre cele mai experimentate companii în domeniul serviciilor de investigații private, dovedindu-se a fi un remarcabil partener pentru diferite companii multinaționale, lidere în domeniile de activitate.

Echipa SPIA România are o experiență de peste 15 ani în instumentarea de cazuri în domenii diverse, cum ar fi: industria agricolă, industria energetică, companii de asigurări sau imobiliare. “Sub această umbrelă, am reușit să angrenăm cei mai experimentați investigatori și agenți de teren, pentru a putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate și siguranță clienților noștri. Printre valorile care ne definesc menționăm în primul rând: discreția totală. pragmatismul, creativitatea, integritatea.”Marius Porceanu, general manager SPIA Romania

SPIA România – Secret Private Investigations Agency

Sediul: Str Nerva Traian nr 3, City Business Center

Contact telefonic: 0722940948

Site oficial: https://spiaromania.com

Tags: spia românia, topul național al firmelor, secret private investigations agency

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.