Urmărire cu focuri de armă în Prahova

3

Un șofer care avea permisul reținut și care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii a fost prins, miercuri, după ce polițiștii din Prahova au folosit armamentul.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Oana Bunghez, a declarat că incidentul a avut loc în cadrul unei acțiuni organizate în vederea reducerii accidentelor rutiere în zona trecerii la nivel cu calea ferată din Blejoi.

Un ofițer a tras un foc de avertisment în plan vertical pentru oprirea unei mașini care nu a respectat semnalul de oprire făcut de polițist.

Citeste si:  Boc: La începutul lui septembrie 2009 ne angajăm răspunderea pe Legea unică de salarizare

„Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, din comuna Blejoi, a fost urmărit, prins și imobilizat, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta avea permisul reținut”, a menționat Oana Bunghez.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul avea permisul reținut pentru conducere sub influența alcoolului.

Potrivit surselor citate, inițial, când polițistul i-a făcut semn să oprească, șoferul a tras pe dreapta, însă a demarat în trombă când omul legii s-a apropiat de mașină.

Citeste si:  Militarii şi poliţiştii vor avea pensie specială în cuantum de 80% din baza de calcul

Polițiștii au pornit după el, iar în timpul urmăririi bărbatul a lovit mai multe tomberoane de gunoi, apoi a ajuns pe un câmp, unde polițiștii l-au blocat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata