Anchetă a Poliției, după ce mai mulți elevi de la o școală din Brașov s-au îmbolnăvit

Polițiștii din Brașov au început o anchetă și fac cercetări pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”, după ce mai mulți elevi din aceeași clasă dintr-o școală din Brașov s-au îmbolnăvit și au fost internați cu hepatită A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a transmis, joi, că s-a sesizat în acest caz și că polițiștii „efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”.

Ancheta polițiștilor a început după ce mai mulţi elevi ai aceleiaşi clase dintr-o şcoală din Braşov au fost internaţi la spital cu hepatită A, boala mâinilor murdare.

În sala de clasă urmează să fie amenajată o secție de votare, iar joi, în urma controlului efectuat de către Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului (CRPC) Brașov, încăperea a fost dezinfectată.

„Așa spun ei, că au făcut dezinfecția. Noi o să verificăm. Decamdată nu am luat măsuri, așteptăm acte”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov.

Potrivit acestuia, sesizarea a venit de la mai mulți părinți, astfel că a început un control la Școala nr. 12 din Brașov. Sorin Susanu a spus că părinţii semnalau faptul că mai mulţi elevi din aceeaşi clasă sunt internaţi cu diagnosticul de hepatită A şi nu ştiau dacă să-şi mai trimită copiii la şcoală.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!