Paleologu: Domnule Iohannis, ați dat constant o nouă șansă PSD-ului să ducă România spre ruină

Theodor Paleologu i-a transmis, vineri, președintelui Klaus Iohannis că a oferit constant o nouă șansă PSD „să ducă România spre ruină”. Prezidențiabilul PMP a precizat că Iohannis a fost un președinte absent în toate dezbaterile de campanie, în schimb acum șeful statului vorbește de absenteism.

„Nu, domnule Iohannis, nu poporul e de vină că PSD-ul a ajuns la putere, ci fabuloasa dvs contraperformanță ca președinte. Dvs ați tot dat constant cîte o nouă șansă PSD-ului să ducă România spre ruină. Cum puteți vorbi de absenteism, cînd ați fost un președinte absent și cînd ați absentat de la toate dezbaterile din campanie? Într-o Românie normală președintele comunică cu societatea, într-o Românie normală președintele respectă poporul, într-o Românie normală fiecare candidat participă la dezbateri, pentru că dezbaterea este esența democrației”, a scris Theodor Paleologu, vineri, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, vineri la Râmnicu Vâlcea, înaintea încheierii campaniei electorale, prin care i-a îndemnat pe români să meargă la vot, la alegerile prezidențiale de duminică. Șeful statului a adăugat că PSD nu a dispărut și rămâne un adversar redutabil.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!