Mariana Miclăuş este noul director general provizoriu al Metrorex

După exiprarea mandatului de director general provizoriu al lui Marin Aldea, Consiliul de Administraţie a numit-o pe Mariana Miclauș la conducerea Metrorex începând cu 12 noiembrie. Aceasta s-a ocupa anterior de Serviciul Managementul Finanţărilor Externe, potrivit unui comunicat al companiei.

“Astăzi, 11 noiembrie 2019, Consiliul de Administratie al Metrorex a luat act de expirarea contractului de mandat de director general provizoriu al domnului Marin Aldea. În conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, aprobata prin Legea nr. 111/2016, în aceeași ședinta, Consiliul de Administraţie a mandatat-o pe doamna Mariana Miclăuș sa îndeplineasca atribuţiile de director general provizoriu, începand cu data de 12.11.2019”, a informat compania.

Citeste si:  Rafinăria Petromidia, record istoric de peste 5 milioane de tone de materii prime procesate, la finalul anului 2014

Mariana Miclăuş a condus anterior Serviciul Managementul Finanţărilor Externe şi este prima femeie aflată până în prezent la conducerea companiei.

“Doamna Mariana Miclauș, anterior numirii în funcţia de director general, a condus, în cadrul Metrorex, Serviciul Managementul Finanţărilor Externe, având o experienţă de peste 30 de ani în cadrul societăţii.
Menţionăm că de la înfiinţarea Metrorex, este pentru prima dată când pozitia de director general este ocupată de catre o doamnă”, se mai arată în comunicat.

Marin Aldea a preluat conducerea companiei Metrorex la începutului lunii iulie, înlocuindu-l pe Dumitru Şodolescu. Aldea a mai deţinut această funcţie în 2017.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata