Gorj:Percheziţii într-un dosar de trafic internaţional de droguri de mare risc; au fost puse în executare 14 mandate de aducere

8

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurori din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Gorj, au efectuat, miercuri, 11 percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, în urma percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza judeţului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de muguri cannabis, 2 grame de substanţe psihoactive, bunuri şi obiecte care conţin urme de substanţă albă.

Citeste si:  Rompetrol: Carburanţii s-ar putea scumpi cu 40 de bani pe litru de la 1 aprilie, ca urmare a noii accize

De asemenea, poliţiştii au ridicat şi 12 telefoane mobile, un pistol cu bile, 40 de bile din metal şi 40 de bile din material plastic.

„Totodată, poliţiştii au pus în executare 14 mandate de aducere, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane implicate în traficul internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc. Persoanele sunt bănuite că ar fi introdus în ţară, începând cu toamna anului 2019, diferite cantităţi de cocaină pe care le-ar fi distribuit pe raza judeţului Gorj”, a precizat Victor Ţuhaşu.

Citeste si:  Sărbători religioase - 24 aprilie

Activităţile desfăşurate au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activităţi au participat poliţişti de combatere a criminalităţii organizate din Craiova şi Mehedinţi, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj şi jandarmi.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata