Cozi la unele secții de votare din Londra. Ambasada le recomandă românilor să voteze în alte părți

3

La secțiile de votare din Stratford și Barking, românii stau, duminică, la coadă pentru a vota în cel de-al doilea tur al prezidențialelor, Ambasada României în Marea Britanie recomandându-le, pe Facebook, să se îndrepte către alte zone, pentru a putea vota.

„#STRAFORD & #Barking. Cele 2 secții de votare din zona #Stratford și secția din zona #BARKING funcționează la capacitate maximă: 15 membri, 13 tablete, 13 ștampile (STRAFORD) și 14 membri, 12 tablete, 15 ștampile (Barking). Fiecare secție are buletine de vot suficiente – 12.000. La cele 3 secții menționate au voat în primele 5 ore peste 3.000 de alegători. Există riscul unor ușoare aglomerări. Pentru a evita riscul să așteptați 30-40 de minute pentru a vă exercita dreptul de vot, recomandăm celor care locuiesc în #DAGENHAM, #NEWHAM, #ILFORD, #ROMFORD, #BARKING, #STRATFORD, #ENFIELD să folosească una din celelalte 16 secții din Londra”, scrie Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, pe Facebook.

Citeste si:  Boc: Gov't cuts number of state secretaries and under prefects

Potrivit sursei citate, cele mai apropiate sunt cele două secții de votare de la ICR Londra 1 Belgrave Square și Knightsbridge, Londra.

„Sunt ușor accesibile cu mijloace de transport în comun (între 50 de minute și 1h20). În acest fel nu riscăm încărcarea secțiilor din zona #STRATFORD, foarte solicitate ieri”, completează reprezentanții Ambasadei.

În Londra au fost înființate 19 secții de votare, dintre care 12 în zona de nord a orașului, o mare parte dintre ele înregistrând aproximativ 1.500 de alegători după două zile de vot.

Citeste si:  Cioloş: Vom investi în patru centre de arşi la Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara şi Bucureşti
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata