Ministrul Transporturilor cere investigarea incendiului izbucnit la trenul IR 1825

31

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a solicitat AGIFER ca o comisie din cadrul acestei autorități să se deplaseze de urgență la fața locului pentru a investiga evenimentul petrecut pe magistrala 900, unde două vagoane ale unui tren au ars în întregime, informează ministerul.

Având în vedere incidentul petrecut pe Magistrala 900, la trenul IR 1825 care circula pe relația București Nord – Târgu Jiu, în care ultimele 2 vagoane din compunerea trenului au ars în întregime, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a cerut conducerilor CFR Călători și CFR Infrastructură remedierea de urgență a situației existente. „Am cerut conducerii CFR Călători să aibă ca prioritate zero situația călătorilor și a personalului feroviar. Nu trebuie să uite că prestează un serviciu public în interesul cetățenilor și că cei care vor fi găsiți vinovați, vor răspunde”, a declarat ministrul, conform unui comunicat.

Citeste si:  Aristotel Căncescu şi Ion Diniţă, trimişi în judecată

Traficul feroviar a fost oprit, marți, pe magistrala 900, la intrare în stația CF Măldăeni din județul Teleorman, din cauza unui incendiu izbucnit la ultimele două vagoane ale unui tren de călători. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în stația CF Măldăeni, județul Teleorman, după ce la un tren de călători cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane.

Citeste si:  Încep audierile publice în cadrul anchetei care îl vizează pe Donald Trump

Trenul circulă pe relația București –Târgu Jiu.

Călătorii au fost transbordați în primele trei vagoane, acestea fiind decuplate de ultimele două care au luat foc.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata