Orban: Suntem deschişi la propuneri şi soluţii pentru îmbunătăţirea proiectului de buget

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marţi că liberalii sunt deschişi la propuneri şi soluţii pentru îmbunătăţirea proiectului bugetului de stat.

„În mod evident, suntem deschişi la propuneri şi soluţii care să ducă la îmbunătăţirea proiectului de buget, pe care îl vom prezenta Parlamentului, şi discuţiile pe care le vom avea vor fi anterioare adoptării proiectului legii bugetului în Guvern şi înaintarea Parlamentului. (…) Noi suntem deschişi în a prelua amendamente, propuneri de amendamente şi idei pentru îmbunătăţirea bugetului. Am spus-o din capul locului”, a spus Orban după întâlnirea cu preşedintele USR, Dan Barna.

El a arătat că imediat ce vor fi stabilite liniile mari ale proiectului de buget, acesta va fi discutat cu partenerii PNL.

Citeste si:  DNA: Radu Mazăre, urmărit penal pentru trei fapte de abuz în serviciu

„Noi suntem într-o comunicare permanentă cu liderii. De asemenea, vă spun, de exemplu, ce am discutat şi cu domnul preşedinte Barna, că vom avea şi întâlniri periodice la care să participe şi liderii grupurilor parlamentare, astfel încât să ne coordonăm foarte eficient pe toate proiectele legislative care sunt în dezbaterea Parlamentului, indiferent că este vorba de proiecte legislative iniţiate de Guvern sau proiecte legislative iniţiate de grupurile parlamentare ale formaţiunilor politice care au votat învestirea Guvernului”, a adăugat Orban.

Sursa: agerpes
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner