Guvernul anunță primele demiteri de prefecți și subprefecți din mandatul lui Orban

Ludovic Orban, premierul desemnat de presedinte, reactioneaza in timpul sedintei de validare a guvernului sau, luni 4 noiembrie 2019, la Palatul Parlamentului. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat, joi, demiterea mai multor prefecți, printre care demiterea prefectului din județul Alba, din Arad, Harghita și Sălaj. Totodată, ministrul a anunțat și numirea unui suborefect în județul Arad.

„Avem o propunere de încetare a exercitării funcției de prefect cu caracter temporar pentru prefectul județului Alba, una privind încetarea exercitării cu caracter temporar prin detașare în condițiile legii a prefectului din județul Arad, doamna Hordea Florentina, încetarea exercitării funcției de subprefect în județul Arad pentru domnul Damian Vasilica. Pentru județul Harghita încetarea exercitării pentru domnul Andrei Jean Adrian. În județul Sălaj încetarea exercitării funcției de prefect pentru domnul Florian Florin. Totodată, încetarea exercitării funcției de prefect al județului Suceava de către Monica Elena și numirea unui subprefect în județul Arad, prin detașare cu caracter temporar, în condițiile legii, pentru doamna Popa Liliana”, a anunțat Marcel Vela, în timpul ședinței de Guvern.

Citeste si:  Varujan Vosganian, atac la Ponta: Se pare că nu mai avem aceiaşi adversari politici
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner