CNAIR a primit cinci oferte pentru secţiunea de autostradă Nuşfalău – Suplacu de Barcău

Potrivit unui comunicat al companiei, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit cinci oferte pentru proiectarea şi execuţia secţiunii de autostradă Nuşfalău – Suplacu de Barcău,  transmis marţi AGERPRES.

Depunerea ofertelor a avut loc luni, 9 martie.
Până la termenul-limită au depus oferte: Asocierea SA&PE Construct – Spedition UMB, Tehnostrade, Asocierea Construcţii Erbaşu – Vahostav, Strabag, Sinohydro Corporation şi Nurol Anşaat Ve Ticaret.

Valoarea estimată a contractului este de 395,7 milioane lei, fără TVA, iar perioada de proiectare va fi de şase luni, în timp ce intervalul de execuţie va fi de 18 luni.

Citeste si:  Amenzi în valoare de 351.500 lei

In funcţie de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare, garanţia lucrărilor este între 5 şi 10 ani. Iar obiectul contractului constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Subsecţiunii 3B5 din Autostrada Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea, în lungime de 13,554 km, între localităţile Nuşfalău şi Suplacu de Barcău.

CNAIR a publicat răspunsul consolidat la solicitările de clarificare şi a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25 martie 2020, pentru secţiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor şi Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 730,5 milioane lei (fără TVA).

Citeste si:  Profitul net al Băncii Transilvania a scăzut cu 40%

În acelaşi timp, pentru secţiunea 3A2 şi 3B1, cuprinsă între Nădăşelu – Mihăeşti – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 1,45 miliarde lei (fără TVA), se va transmite către ANAP, în perioada 9 – 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificări, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor, precizează CNAIR.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata