Unitate after-school din Galati, amendată cu 2.500 de lei

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a aplicat, miercuri, o amendă de 2.500 lei proprietarului unei grădiniţe private din municipiul Galaţi, în care funcţionează un after-school, pentru că nu a respectat deciziile privind combaterea coronavirusului.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a decis ca în perioada 11-22 martie să se suspende cursurile şi în unităţile private de tip after-school, la grădiniţa respectivă fiind găsiţi 15 copii care desfăşurau activităţi de acest tip.

Şi medicii Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi efectuează o anchetă la grădiniţa respectivă, urmând să ia măsuri corespunzătoare.

Citeste si:  Etapele regionale ale competiției de robotică „BRD FIRST Tech Challenge Romania” se încheie la București, cu cel mai mare număr de echipe participante

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 15 domicilii din judeţul Galaţi, la care ar fi trebuit să se afle, în izolare, 27 de persoane. Trei persoane nu au fost găsite acasă, fiind amendate cu câte 10.000 lei.

Totodată, sunt în lucru două dosare penale legate de două persoane care nu au respectat condiţiile izolării la domiciliu, una din ele fiind chiar bărbatul de 72 de ani, din Galaţi, care a fost confirmat, săptămâna trecută, cu coronavirus.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close