Orice manager de flotă are nevoie de un asistent de încredere. Încearcă SAS Fleet

SAS Grup este o companie românească de top pe piața managementul de flotă. Înființată în anul 2002, compania și-a câștigat renumele prin lansarea primului sistem de localizare GPS din România. Cei peste 17 ani de experiență au fost marcați de progres și reușite profesionale. În prezent, SAS Grup oferă servicii personalizate de monitorizare a flotei auto prin gps auto printr-o tehnologie avansată și soluții pliabile pe nevoile clienților. Calitatea acestor servicii este recunoscută la nivel mondial prin certificările ISO.

În anul 2018, SAS Grup a fost achiziționată integral de către AROBS Transilvania Software, una dintre cele mai mari companii de IT din România. Calitatea recunoscută atât național, cât și internațional a condus astfel la poziția de lider pe segmentul de piață al monitorizării flotei de orice tip și de orice dimensiune.

Citeste si:  Pandemia trece, oportunitățile online rămân: cum se schimbă lumea de business grație internetului

Toți managerii de flotă au nevoie de un asistent în localizarea GPS a autovehiculelor și eficientizarea transporturilor din cadrul companiei. SAS Grup vine în ajutorul lor cu o soluție rapidă și la un preț accesibil pentru orice companie, oferind în același timp fiabilitate și încredere. Prin instalarea unui sistem GPS și a unui modul de comunicații mobile, monitorizarea devine mai simplă ca niciodată.

Un avantaj major oferit de SAS Grup este posibilitatea de a-ți adapta serviciul la propriile nevoi, prin alegerea senzorilor și funcțiilor necesare. Prin intermediul acestora se generează rapoarte complete într-un interval de timp extrem de scurt, indiferent de complexitate.

Analizând situația din interior, ne bucurăm că totul merge bine. Aruncând o privire spre exterior, satisfacția e cu atât mai mare, văzând că lucrurile merg grozav. Datorită profesionalismului oferit prin experiență și calitate am înregistrat peste 4000 de clienți mulțumiți și în același timp, parteneriate puternice cu companii din industrii variate. Clienții au remarcat în mod deosebit faptul că ”Echipa SAS Grup este o echipă de profesioniști” (Boromir), fiind numiți ”oameni de încredere” (Ambient). Ne dorim ca cei peste 1.152.000.000 de kilometri monitorizați să fie abia începutul unei călătorii profesionale plăcute, alături de cât mai mulți parteneri de nădejde.

Citeste si:  Top 5 sfaturi când vrei să aproximezi bugetul pentru construcția unei case
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner