Fie ca inchiriezi sau cumperi, la storia.ro gasesti ce ai nevoie!

Nevoia de a avea o locuinta este inotdeauna prezenta in viata noastra. Fie ca inchiriam sau cumparam, o louinta reprezinta intotdeauna o alegere inteleapta. Locuitnele pot fi de mai multe feluri, deoarece pe piata imobiliara gasim garsoniere, apartamente, vile, case sau un studio apartment.

Storia.ro se dovedeste a fi un site foarte util pentru persoanele care isi doresc sa gaseasca anunturi valide cu si despre locuinte. Un student ce cauta anunturi cu garsoniere de inchiriat in Sibiu va gasi foarte usor informatii folosind platforma Storia.

De asemenea, este la fel de usor sa gasesti anunturi cu garsoniere de vanzare Bucuresti daca esti la prima casa si vrei sa incepi cu ceva mic.

Daca vei face o comparatie intre preturile pentru garsoniere de vanzare Bucuresti si preturile pentru apartamentele din aceeasi zona, vei observa ca exista o diferenta foarte mare. De aceea, daca nu ai un buget chiar foarte mare si mai vrei sa ramai cu bani pentru mobilier, electrocasnice sau chiar pentru unele renovari pentru a-ti realiza acel „acasa” la care visezi de mult timp, ai putea opta pentru o garsoniera. Chiar daca nu sunt foarte spatioase, cu un design modern si idei ingenioase poti economisi foarte mult spatiu, astfel incat sa te simti in garsoniera ta la fel ca intr-un apartament mare.

Citeste si:  Idei de amenajare casa

Ca sa mobilezi un apartament ai nevoie de o multime de bani. De aceea, de cele mai multe ori mobileaza camerele pe rand, pentru a mai amortiza putin investitia destul de grea. Lucrul acesta nu este valabil si in cazul garsonierelor care prin prisma faptului ca nu sunt foarte mari, nu au nevoie nici de prea multa mobila.

Costuri reduse sunt si pentru intretinere. Fiind un spatiu nu foarte mare, se va incalzi foarte repede. La fel de simplu este si sa luminezi intreaga incapere.

De asemenea, nu vei avea de platit enorm nici daca te vei gandi sa o renovezi, sa o zugravesti sau sa faci diferite modificari. Nici nu va dura mult timp toata renovarea, si stim cu totii cat de neplacut este ca acest lucru sa dureze zile intregi, timp in care totul e un haos, este praf peste tot, iar majoritatea lucrurilor sunt in saci pentru a le proteja.

Citeste si:  Cum alegem corpurile de iluminat pentru fiecare încăpere

Daca vei cauta pe internet idei de design interior pentru garsoniere, nu te vei putea hotari pe care din ele sa o alegi. Asta deoarece, cu putin gust, vei reusi sa faci dintr-o garsoniera simpla si chiar banala, un adevarat loc in care sa iti doresti sa iti petreci clipele importante din viata ta.

Exista acum atat de multe magazine de mobila, cu fel si fel de idei atragatoare, idei creative, culori si design-uri care mai de care mai sclipitor, asa ca vei putea obtine un rezultat la care nici nu visai.

Chiar daca alegem o garsoniera in favoarea unui apartament, cu multa rabdare si bun gust putem transforma o locuinta de 35 mp in ceva deosebit, unic si chiar destul de spatios!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner