Birotică și papetărie – acum și în magazinele Altex și Media Galaxy din București

Lucrezi de acasă pe timpul pandemiei? Este momentul să îți creezi propriul birou chiar în locuința ta! Poți amenaja un spațiu de lucru sau de studiu, util pentru micuții tăi care fac ore online, fără prea mult stres. Altex.ro îți pune la dispoziție nu doar mobilier și scaune confortabile pentru perioada de work from home, ci și o întreagă gamă de accesorii de birotică de cea mai bună calitate. 

Comandă online articolele de papetărie de care ai nevoie pentru ca munca sau studiul de acasă să fie mai eficiente și mai ușoare!

Alege un scaun ergonomic pentru o postură corectă 

Știai că mai bine de 80% dintre oameni se confruntă la un moment dat cu dureri de spate? Ba chiar mai mult decât atât, cea mai frecventă cauză este poziția incorectă adoptată la birou. Prin urmare, deși lucrezi de acasă, trebuie să te preocupi de alegerea unui scaun care să îți permită să ai o postură corespunzătoare atunci când stai așezat ore în șir. Poți comanda de pe altex.ro un scaun de birou cu design ergonomic, care să îți ofere siguranța și confortul necesare. De asemenea, poți alege modelul preferat din peste 10 branduri puse la dispoziție în categoria dedicată pe Altex.ro.

Ai posibilitatea să optezi pentru un model de scaun de birou operațional sau directorial, în acord cu necesitățile și dorințele tale. 

Comandă consumabile pentru birou la prețuri accesibile 

Citeste si:  Cum afli dacă ANAF ți-a anulat codul de TVA și ce faci în acest caz

La finalul anului trecut, grupul Altex a preluat RTC Proffice Experience, unul dintre cei mai mari distribuitori de consumabile și mobilier de birouri, demers prin care demers, giganul brand de electro-IT a dorit consolidarea companiilor românești. Astfel, acum poți regăsi în oferta Altex o varietate de accesorii de birotică și papetărie la prețuri foarte accesibile. Iată care sunt categoriile de produse pe care le poți comanda de pe Altex.ro și care fac ca munca și școala de acasă să fie o reală plăcere:

  • Hârtie pentru copiator 
  • Agende 
  • Plicuri 
  • Formulare tipizate 
  • Etichete autoadezive 
  • Notițe autoadezive și cuburi de hârtie
  • Pungi și ambalaje pentru cadouri 

Cu ajutorul acestor accesorii îți poți organiza eficient activitățile profesionale, poți păstra legătura cu diverși furnizori și clienți și poți facilita diverse operațiuni pe care le implică jobul tău. 

Productivitatea și motivația muncii de acasă pot fi stimulate prin amenajarea unui spațiu de lucru care bine utilat și confortabil. Mobilierul de birou, ustensilele și accesoriile folosite sunt, deci, extrem de importante pentru ca lucrul din propriul cămin să se desfășoare în cele mai bune condiții. Altex.ro vine în sprijinul tău cu o gamă diversificată de produse și cu prețuri accesibile. Comanzi online tot ceea ce ai nevoie și primești produsele dorite în cel mai scurt timp. 

Altex este liderul pieței de electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România, cu aproape 30 de ani de activitate. 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata