Victoria’s Secret va închide 250 de magazine

Foto: businessinsider.com

L Brands, compania care deţine Victoria’s Secret, a anunţat miercuri cea de-a treia pierdere trimestrială şi a patra scădere consecutivă a vânzărilor (-37 %), după ce magazinele sale de lenjerie au fost nevoite să-şi închidă porţile, în contextul pandemiei de coronavirus care va determina închiderea definitivă a 250 de centre comerciale din SUA şi Canada, relatează EFE.

Astfel, compania a anunţat rezultatele ultimului său trimestru fiscal, care s-a încheiat la 2 mai, cu câştiguri per acţiune de 99 cenţi şi încasări de 1,65 miliarde de dolari.

L Brands a anunţat, ca Victoria’s Secret preconizează închiderea a 250 de magazine în SUA şi Canada în 2020, si care plănuieşte şi închiderea permanentă a 50 de centre comerciale Bath & Body Works din SUA şi unul din Canada, potrivit informaţiilor publicate de companie.

Citeste si:  Sărbători religioase - 18 aprilie

“Intenţionăm să deschidem magazinele cu mare grijă, luând măsuri care să garanteze siguranţa clientelor şi asociaţilor noştri, precum şi respectarea normelor impuse de guvern”, a informat L Brands, care speră ca majoritatea magazinelor Victoria’s Secret să fie deschise până la sfârşitul lunii iulie.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata