eMAG deschide primul showroom în Budapesta si accelerează dezvoltarea în Ungaria

eMAG inaugurează primul showroom din afara României,  şi ţinteşte vânzări de 300 de milioane de euro până la finalul anului 2020, în Ungaria,  potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, compania vrea să realizeze vânzări de un miliard de euro în cinci ani, fapt ce o poziţionează drept cea mai mare companie românească din Ungaria şi una dintre cele mai importante companii de ecommerce din Europa Centrală şi de Est, capabilă să concureze cu retailerii offline şi online globali.

„Investiţiile susţinute din ultimii ani în dezvoltare şi tehnologie dezvoltată acasă ne-au permis să replicăm tot mai bine şi în afara României iniţiativele care au dovedit că sunt benefice pentru economie şi pentru clienţii noştri. Inspiraţi de rezultatele de acasă, plănuim ca până la finalul anului să deschidem încă trei showroom-uri în Ungaria. Acesta este unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate până acum de echipele eMAG Ungaria şi Extreme Digital, după fuziunea de anul trecut, cu sprijinul colegilor din România”, a declarat Tudor Manea, Vicepreşedinte eMAG România, Bulgaria şi Ungaria.

Citeste si:  BULETINUL INSOLVENŢEI - 16 aprilie 2010 (2925)

Primul showroom eMAG din afara României si amplasat în centrul oraşului Budapesta,  oferă clienţilor acces la cele mai noi produse din categoria electro-IT precum telefoane mobile, tablete, televizoare, electrocasnice mici, dar şi produse pentru îngrijire personală, jucării şi accesorii. Mai mult, clienţii vor putea să ridice din showroom comenzile plasate online.

Si pentru a diversifica opţiunile de ridicare personală a comenzilor, eMAG Ungaria va inaugura 100 de easybox-uri până la următorul Black Friday, dintre care 50 vor fi funcţionale până în luna septembrie.

Citeste si:  Ant lansează o platformă de tranzacționare transfrontalieră bazată pe blockchain, înaintea IPO de 35 de miliarde de dolari

În martie 2019, eMAG Ungaria şi Extreme Digital au anunţat fuziunea care, susţinută de investiţii în dezvoltarea de tehnologie în România, a condus la consolidarea poziţiei de lider a eMAG în regiune. Echipa din Ungaria numără în prezent 500 de angajaţi, iar până la finalul anului urmează să ajungă la 550.

eMAG, companie românească fondată în 2001,  este un pionier al pieţei de comerţ online din România şi a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria, Ungaria şi Polonia. De 18 ani, compania investeşte constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienţii să economisească timp şi bani.

Citeste si:  Cadastrul General al României ar putea fi realizat de compania Samsung C&T Corporation
Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata