”The Winds of Winter”: ”Va fi o carte uriaşă”spune George R.R. Martin

Foto: britanica.com

Daspre viitoarea sa carte a cărei lansare a fost îndelung amânată, George R.R. Martin a dezvăluit pe blogul său informaţii noi despre stadiul în care
se află ”The Winds of Winter”,  relatează miercuri The Independent.

În mesajul publicat pe blogul său intitulat ”Not a blog”, scriitorul american critică site-urile ”cărora le place să analizeze fiecare cuvânt din postările mele de parcă ar fi enciclice papale cu înţelesuri divine ascunse”.

În martie, autorul ”Game of Thrones” le-a transmis fanilor că a scris în fiecare zi în perioada de izolare, ”petrecând mai mult timp în Westeros decât în lumea reală”.

Acesta a confirmat în noul său mesaj că ”The Winds of Winter” nu va fi lansată ”mâine sau publicată săptămâna viitoare”, Martin a spus că scrie ”ore îndelungate, în fiecare zi’.

Citeste si:  Argeş: DNA pune sechestru pe 40 de autobuze ale CNCD, care vor putea fi folosite de Publitrans

“Cel puţin în prezent, sunt sănătos… cel puţin pentru un tip de 71 de ani care nu e în formă… şi fac tot ce pot pentru a rămâne astfel”, a scris autorul.

Martin speră că atât cartea cât şi COVID-19 vor fi încheiate până anul viitor, astfel încât el să poată participa la CoNZealand, convenţia mondială ştiinţifico-fantastică, potrivit celor mai recente informaţii despre lansarea ”The Winds of Winter”.

Martin a precizat că în ultimele săptămâni a finalizat mai multe capitole, dar ”va fi o carte uriaşă” şi are ”un drum lung de parcurs”.

În mesajul său, Martin a dezvăluit că a scris despre întâmplări în care sunt implicate personaje pentru Cersei, Asha, Tyrion, Ser Barristan şi Areo Hotah.

Citeste si:  Decretele de numire a lui Mihnea Motoc ca ministru de Externe şi a Csillei Hegedus ca ministru al Culturii, semnate de Băsescu
Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner