Vouchere de vacanţă prin BenefitBooking.ro

Pentru toate cele 13.500 de unităţi de cazare listate, BenefitBooking.ro este prima platformă de rezervări turistice care acceptă plata cu orice card de vouchere de vacanţă, în premieră, turiştii pot cumpăra vacanţe în România inclusiv la hotelurile şi pensiunile care nu acceptă plata cu vouchere de vacanţă în mod direct, la locaţie.

BenefitBooking.ro este cel mai nou produs al BenefitOnline.ro, este o  platforma digitală şi poate fi accesată de toţi beneficiarii de carduri de vouchere de vacanţă, de la toţi emitenţii din România. De altfel, pentru a avea acces în platforma de rezervări turistice, utilizatorii nu trebuie să primească neapărat beneficii flexibile prin BenefitOnline, platforma BenefitBooking.ro fiind un produs de sine stătător, potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES.

Citeste si:  De ce se mulţumeşte China cu o creştere economică de numai 7,5%?

„Într-o perioadă dificilă pentru turism şi când întreaga industrie ospitalieră se străduieşte să găsească resurse pentru a atenua pierderile cauzate de blocajul din ultimele luni, venim în sprijinul tuturor utilizatorilor de carduri de vouchere de vacanţă şi lansăm, în premieră, o platformă de turism integrată cu Booking.com, la care pot fi făcute plăţi direct cu cardurile de vouchere de vacanţă, indiferent dacă hotelul sau pensiunea rezervate le acceptă sau nu în mod direct. Practic, beneficiarii de carduri de vouchere de vacanţă plătesc cu acestea direct în platformă vacanţele rezervate, iar BenefitBooking.ro, prin agenţia proprie de turism, achită, mai departe, unităţilor hoteliere, generându-le, astfel, venituri suplimentare”, a explicat Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

Citeste si:  Prima de casare nu va ajunge la 2.500 de euro, afirmă ministrul Mediului

În prezent, turiştii care cumpără vacanţe prin intermediul BenefitBooking.ro au acces la peste 13.500 de unităţi de cazare în România listate pe cea mai mare platformă de rezervări online din lume şi anume Booking.com.

Aproape 800.000 angajaţi români primesc vouchere de vacanţă de la angajatori, atât din mediul privat, cât şi de stat. Voucherele de vacanţă sunt deductibile şi scutite de taxe şi impozite patronale, având o valoare în limita a 6 salarii de bază minime brute pentru fiecare angajat, şi pot fi acordate de companii care au înregistrat profit sau venit în anul financiar anterior. În ceea ce priveşte personalul plătit din fonduri publice, acesta primeşte anual vouchere de vacanţă în cuantum de 1.450 de lei pentru fiecare angajat.

Citeste si:  Medicul estetician al vedetelor va fi cercetat în libertate, a decis definitiv CAB

Anul acesta, începând cu 30 martie 2020, ca măsură de prevenţie în contextul pandemiei de COVID-19, voucherele de vacanţă pot fi emise exclusiv pe suport electronic (card), potrivit OUG nr. 35/2020.

Aşadar, BenefitOnline, o companie Edenred, este platforma cu cele mai multe beneficii extra salariale pentru angajaţi din România care oferă companiilor un flux complet pentru administrarea, raportarea şi integrarea în contabilitate şi salarizare a beneficiilor acordate angajaţilor, eficientizând politica de resurse umane şi susţinând angajatorii pe o piaţă a muncii extrem de competitivă, fiabilă şi legală.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close