Nevoia de calculatorvenituri.ro

Acum doi ani, cineva de la serviciu si-a calculat singur salariul si ne-a spus intr-o pauza de masa ca in ceea ce il priveste s-a gresit cu o suma mare si se duce la contabilitate sa spuna. Ii dadusera salariul diminuat cu o suma considerabila.

La inceput l-am privit cu suspiciune, apoi am constatat ca omul a avut dreptate, iar luna viitoare i s-au virat banii in cont.

Se pot face greseli de salarizare in fiecare luna, de aceea toti avem nevoie de calculatorvenituri.ro pentru un calcul salarial corect.

Lucrez intr-un liceu mare si secretarele care se ocupa de salarizare au o multime de sarcini de indeplinit, cum ar fi:

-completarea diplomelor si a foilor matricole

-pregatirea dosarelor pentru examene

-formarea claselor

-miscarea elevilor

-incadrarea cadrelor didactice

-distribuirea tichetelor de vacanta.

Stresul, lucruri care se impun a fi facute de pe o zi pe alta genereaza greseli.

In plus, orice om trebuie sa verifice daca salariul sau este calculat corect, daca impozitul retinut nu este mai mare. Toate aceste masuri de precautie sunt necesare, fiindca oamenii pot gresi. Este suficient sa se introduca o data gresita si toate calculele vor fi eronate.

Citeste si:  Tenis: Florin Mergea, semifinalist la dublu în turneul de la Winston-Salem

Din fericire pentru noi, exista programe de externalizarea serviciilor de salarizare care ne vor ajuta in orice moment sa stim daca am primit salariul care ni se cuvine.

Pe site-ul prezentat mai sus, orice persoana activa gaseste informatii utile privind veniturile care i se cuvin, conform listei de mai jos:

  1. Venituri salariale
  2. Somaj tehnic
  3. Concediu supraveghere copii
  4. Drepturi de autor
  5. Venituri din alte surse
  6. PFA
  7. Indemnizatie crestere copil.

Toate aceste calcule sunt puse la dispozitia vizitatorilor site-ului in mod gratuit si se pot face de la domiciliu, fara deplasarea la o anumita adresa. Cei care se aboneaza la noutatile site-ului vor fi mereu la curent cu schimbarile de legislatie.

Dar acest program este foarte eficient pentru firme, companii si institutii, fiindca personalul care se ocupa de salarizare mai are si alte sarcini, dupa cum spuneam.

Angajatorii vor scapa in acest mod de o sarcina dificila si in plus vor putea fi la curent cu noutatile legislative.

Citeste si:  ANPC a aplicat comercianţilor de produse solare amenzi totalizând peste 400.000 lei

O aplicatie atat de utila, cum este cea care permite calcularea corect a salariului ar trebui pretuita la adevarata ei valoare, mai ales ca nu este nevoie de timp pentru obtinerea rezultatului, ci programul functioneaza instant.

De asemenea specialistii site-ului sunt gata sa raspunda in orice moment la intrebarile referitoare la legislatiei ale vizitatorilor.

Pe site se gasesc si informatii referitoare la prevederile legale in contextul generat de pandemie.

In acelasi loc se gasesc si informatii privind tichetele sociale pentru mese cade si cine trebuie sa beneficieze de ele.

In concluzie, verifica daca ti se da salariul corect si daca ti se opreste impozitul corect cel putin o data, sa ai sufletul impacat! Nu te costa nimic si nu iti ia mai mult de 5 minute, sa afli exact informatiile de care ai nevoie.

In contextul pandemiei se deconteaza salariul anumitor salariati de catre stat, iar conditiile si documentele care se depun sunt prezentate tot pe site-ul prezentat mai sus.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata