Eldepo – partenerul tău de încredere când ai nevoie de siguranță

Indiferent dacă vorbim despre fabrici, uzine, bănci, magazine mari sau întreprinderi mici, cu mai puțin de 10 angajați, mai nou, sistemele de supraveghere fac parte din planul de afaceri al oricărui antreprenor. Până de curând, din cauza costurilor lor ridicate, acestea erau folosite doar pentru instituțiile cu un grad major de importanță sau pentru companiile foarte mari. Dar în prezent, datorită importatorilor de sisteme de supraveghere ca de exemplu Online Shop SV SRL, camerele de filmat, completate de corpuri de iluminat stradal, pot fi zărite chiar și la buticurile de cartier.

Înființată în anul 2008, Online Shop SV SRL este o companie care importă și distribuie sisteme de securitate și accesorii, surse de alimentare, mufe, conectori, cabluri utp și acumulatori OUTOD-HUAWEI POWER, printre multe alte produse, la prețuri foarte convenabile, sub brandul Eldepo.ro.

Citeste si:  Cum poti ajunge din joacă sa lucrezi pentru marile bănci ale lumii

Importanța unui sistem performant de supraveghere

Lumea s-a schimbat. Dar nu a devenit neapărat mai sigură, ci mai prevăzătoare. Sistemele de supraveghere folosite în prezent de majoritatea antreprenorilor le oferă acestora posibilitatea de a reduce la minim șansele întâmplării unui accident neplăcut. În ciuda ratei infracționalității care este în continuă creștere, incidentele precum spargerile și furturile s-au împuținat, iar principalul motiv care a condus la această performanță este folosirea camerelor de filmat și a corpurilor de iluminat stradal.

Mai mult, montat într-o zonă de maximă importanță din cadrul unei firme, un sistem de supraveghere este util și pentru supravegherea și controlul angajaților. La un depozit de marfă de exemplu, un sistem de supraveghere motivează angajații să devină mai responsabili și să-și îndeplinească sarcinile cu mai mult zel.

Citeste si:  Izolația casei: cost sau investiție?

Cât costă investiția într-un sistem de supraveghere complet?

Principalele componente ale unui sistem de supraveghere sunt camera de supraveghere propriu-zisă, un hard disk pentru stocarea imaginilor, un înregistrator video de rețea, o sursă de alimentare, UPS, cabluri, mufe și alte accesorii, precum și un monitor.

Odată cu creșterea ofertei, prețurile sistemelor de supraveghere au scăzut. De exemplu, la Eldepo.ro, o cameră de supraveghere poate fi achiziționată cu mai putin de 100 RON, cel mai ieftin înregistrator video de rețea cu aproximativ 200 RON, un hard disk convenabil la acelasi pret, iar pentru vizualizarea imaginilor se poate folosi orice computer. Astfel, adăugând și accesoriile, o investiție totală într-un sistem complet de supraveghere poate sa nu depaseasca 1000 RON, o suma infima daca o comparăm cu valorea siguranței și protecției.

Citeste si:  Când și cum se curăță injectoarele?
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata