Dealerii din India iau măsuri legale împotriva Harley Davidson

Dealerii din India pentru Harley-Davidson Inc HOG.N au declarat marți că explorează acțiuni legale împotriva emblematicului brand american de motociclete după ce a abandonat efectiv piața ca parte a unui plan de restructurare mai larg.

Dealerii au angajat firma de avocatură indiană AZB & Partners pentru a-și revizui documentele cu Harley-Davidson și pentru a sugera dacă există o cale de atac legală, a declarat reporterilor Rishi Aggarwal, un dealer al companiei de motociclete.

„Harley trebuie să ne compenseze pentru pierderile noastre. Acesta este singurul măr al discordiei din certurile noastre.

Citeste si:  Studiu de piaţă despre mărcile care au câştigat încrederea românilor

AZB studiază cazul ”, a spus el în timpul unei conferințe de presă organizate de Federația Asociației Dealerilor de Automobile (FADA) din India.

Harley-Davidson nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii. Harley-Davidson, în septembrie, a declarat că va întrerupe operațiunile sale de vânzări și producție din India, printr-o mișcare pe care a spus că va implica 75 de milioane de dolari în costuri de restructurare, aproximativ 70 de concedieri și închiderea fabricii sale Bawal din nordul Indiei.

În octombrie, a încheiat un acord de distribuție cu Hero MotoCorp HROM.NS din India. Hero va dezvolta, de asemenea, motociclete premium pentru a le vinde sub marca Harley.

Sursa: reuters
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata