11 lucruri care fac un bărbat să fie sexi în ochii femeilor

6

Ce îi face pe bărbați să fie sexi? Să fie oare ochii, părul, zâmbetul sau lățimea umerilor? Publicația britanică Huffington Post a încercat să afle răspunsul de la cititoarelor sale, cărora le-a propus să răspundă la întrebarea: „Care este primul lucru pe care îl remarcați la un bărbat?”. Pe baza acestor răspunsuri tabloidul a întocmit o listă a lucrurilor care un bărbat să fie sexi.

1. Forța.

Nu este vorba neapărat de forța fizică, deși o pereche de pectorali nu strică nimănui. Este vorba de forța interioară. De forța bărbatului sigur pe el. Nu există nimic mai sexi decât un bărbat care știe să-și controleze impulsurile și furia și a cărui atitudine degajată, lipsită de aroganță, lasă să se înțeleagă că nu trebuie să dovedească nimic nimănui.

2. Vulnerabilitatea

Un bărbat nu este puternic dacă nu este și vulnerabil. Este bărbat cel care are curajul să spună ceea ce-și dorește sau de ce îi este teamă, să-și recunoască greșelile și să le depășească. Fără transparență nu poate exista intimitatea care face ca relațiile să rămână sexi chiar și după ce pasiunea s-a estompat.

3. Integritatea

Este ceea ce face diferența între un băiat și un bărbat. Chiar dacă la început pot fi considerate sexi, narcisismul, minciuna și micile trucuri în interes personal nu pot să dureze. Nu există nimic sexi la un bărbat care se dă drept ceea ce nu este și care își bate joc de stricăciunile pe care le lasă în drumul său.

4. Intelectul

Un bărbat inteligent este sexi. Nu este vorba neapărat de IQ, ci de aspectele inteligenței, de reflectarea critică, de setea nepotolită de învăța ceva nou. Nu contează dacă este frumos de pică. Dacă un bărbat nu poate seduce prin mintea sa, alchimia sexuală nu se leagă.

5. Simțul umorului

Un bărbat lipsit de umor este ca un duș rece la picioare. Nu te poți înțelege cu cineva care ia lucrurile în serios și prea personal. Femeile pun uneori semnul egal între umor și inteligență. Spiritele luminate știu să descifreze nuanțele. Umorul te poate salva din orice situație. Un bărbat lipsit de umor nu este deloc sexi.

6. Amabilitatea
A încerca să stabilești o relație cu cineva care este mereu în defensivă și nu lasă niciodată garda jos este epuizant. Compasiunea, empatia, toleranța și un zâmbet plin de înțelegere vor dezarma orice femeie. Amabilitatea pur și simplu face o persoană să fie sexi.

7. Generozitatea

Bani, dar și sentimente. Zgârcenia îndepărtează orice femeie, dar a cheltui banii nesăbuit este o dovadă a lipsei de control și de autoapreciere. A numără însă fiecare bănuț este un semn că există unele probleme. În general, avarii nu sunt amanți buni.

8. Tandrețea

Un mic sărut pe gât, o atenție, un cap înclinat pe umăr… Un bărbat care dă dovadă de afecțiune, căruia îi place să atingă este foarte sexi.

9. Capacitatea de a fi atent

Există bărbați care sunt atenți doar la propriile probleme. Această introspecție și ambiție de a-și urmări propriul interes este uneori semn de nesiguranță. La capătul opus, capacitatea de a fi atent la problemele partenerei ilustrează siguranță de sine, iradiază încredere și funcționează ca un magnet sexi.

10. Partenariatul

Singurul loc unde femeia vrea să fie dominată este în dormitor, cu condiția ca ea să fie de acord. În orice alt context, bărbatul trebuie să știe să cedeze, să facă compromisuri, să dea dovadă de reciprocitate și parteneriat. Bărbații care simt nevoia să manipuleze pentru a se arăta virili nu sunt deloc sexi.

11. Încrederea sexuală

Adevărata încredere sexuală nu este dată de dimensiunea penisului sau de numărul de cuceriri. Este vorba de acea atmosferă care se creează grație autorității emanate, a capacității de „a citi” dorințele partenerei, de senzualitatea prelungirii clipei printr-o privire tandră și totodată vulnerabilă. Un bărbat cu un libido puternic, dar care poate să-și controleze impulsurile și care știe ce vrea din punct de vedere sexual este sexi pentru orice femeie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata