Ante Puljic, fundaș Dinamo: Am fost căutat de FCSB sezonul trecut

Ante Puljic (31 de ani) a recunoscut că FCSB i-a făcut o ofertă anul trecut. Fundașul lui Dinamo a primit propunerea din partea viecampioanei, dar nu a luat în calcul oferta.

Fundașul a declarat că în România va juca doar la Dinamo. „În acest sezon FCSB nu m-a căutat. Sezonul trecut da, m-a căutat. Dinamo este singura echipă la care pot juca în România, pentru că mie îmi place când oamenii mă iubesc. Mai sunt patru-cinci jucători din perioada în care am fost aici prima oară. Îmi place noul antrenor, vorbeşte mult cu noi.

Trebuie însă ca noi, jucătorii, să dăm mai mult pentru rezultate bune. Am venit aici pentru că Dinamo este cel mai mare club din România şi merită să fie între primele locuri ale clasamentului”, a declarat Ante Puljic. Fundașul croat a mai jucat la Dinamo în perioada 2015-2016, fiind unul dintre oamenii esențiali ai „câinilor” în sezonul petrecut în Ștefan cel Mare. A fost, însă, doar împrumutat timp de un sezon, apoi a preferat să plece liber de contract în Rusia, la Tom Tomks.

Un impediment în calea transferului lui Puljic la Dinamo ar putea fi și salariul pe care fundașul croat îl are în Arabia, la Al Faisaly. În prezent, Ante Puljic este cotat la un milion de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

DinamoFCSBPULJIC
Comentarii (0)
Adaugă comentariu