Antonescu despre demisia de la conducerea Senatului: Dacă mi se cere, am dat-o imediat; nu voi face ca Geoană

19

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, 27 februarie, la Ploieşti, că dacă i se va cere să demisioneze din această funcţie nu va proceda precum Mircea Geoană, ci îşi va da demisia ‘imediat’.

‘Eu nu am vreun motiv să demisionez din funcţia de la Senat. Dacă PSD, ca să vorbim pe şleau, spune ‘noi, împreună cu PNL-ul v-am propus şi aşa aţi devenit preşedinte al Senatului, noi acum vă cerem să demisionaţi’, nu o să fac ca domnul Mircea Geoană, să fug de acolo, să mă duc în birou, ei să încerce să mă prindă, să mă aducă iar… Suntem oameni serioşi. Dacă PSD sau PNL, unul dintre cele două partide care m-au propus, o cere, am dat-o imediat şi facem alte alegeri sau ce facem acolo’, a spus Antonescu.

Liderul liberalilor a punctat că, într-o astfel de situaţie, nu va cere demisia primului ministru Victor Ponta.

‘Bineînţeles că nu le voi cere în această situaţie domnilor de la PSD, care altă grijă n-au, să fie aplicată aceeaşi măsură la domnul Ponta, pentru că şi domnul Ponta este prim-ministru în urma unei înţelegeri făcută cu PNL. (…) Eu nu fac chestiunea asta, pentru că încep să plângă că trebuie să meargă la Băsescu şi asta nu mai suport’, a spus preşedintele PNL.

Crin Antonescu a participat, joi, la lucrările Delegaţiei Permanente a PNL Prahova. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata