Baietel de 2 ani ajuns in stare grava la spital dupa ce o oala cu apa fierbinte a cazut peste el

0

Luni, un copil de 2 ani din Vaslui a ajuns la spital cu arsuri grave, dupa ce s-a impiedicat si a cazut peste o oala in care fierbea apa.

Copilul in varsta de doar 2 ani din localitatea Duda-Epureni, din judetul Vaslui, a fost transportat de urgent la Spitalul Husi „Grigore Alexandrescu” din Capitala dupa ce a fost oparit cu apa fierbinte.

”Este vorba despre un baietel de doi ani, din localitatea Duda-Epureni, care a fost adus la Spitalul Husi, dupa ce s-a impiedicat si a cazut peste o oala in care fierbea apa. Acesta a suferit arsuri de gradele II si III cu lichide fierbinţi pe o suprafaţă de aproximativ 30% din corp. Noi am fost solicitati sa transportam copilul de la Spitalul Husi la Spitalul «Grigore Alexandrescu» din Bucuresti”, a declarat luni capitanul Petru Iftene, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenţa, din orasul Vaslui.

Initial, copilul ar fi trebuit preluat de un elicopter, insa nu sunt conditii de zbor, astfel ca a fost  transportat cu un echipaj TIM.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata