Beţişorul de ureche al lui Băsescu şi covrigul terorist al lui Bush jr. Cele mai stupide accidente suferite de liderii lumii

0

Păţania preşedintelui Traian Băsescu, care s-a folosit greşit de un beţişor de ureche, se înscrie în seria celor mai stupide accidente suferite de liderii lumii, între care foştii preşedinţi ai SUA Bill Clinton şi George W. Bush sunt „cap de listă”.

Într-un clasament neoficial al unor asemenea gafe s-ar putea plasa, de departe, momentul în care fostul preşedinte al SUA, George W. Bush, a fost aproape să moară înecat, aminteşte Gândul. Bush nu era atent la ce înghiţea, ci la un meci de fotbal american transmis în direct. Împotriva vieţii sale nu a atentat vreun terorist, care să fi reuşit a-i servi un aliment otrăvit, ci un simplu… covrig.

Covrigul pe care îl ronţăia i-a stat în gât, iar liderul SUA s-a prăbuşit de pe canapea. Era singur în cameră, astfel că numai cei doi căţei ai săi i-au putut acorda „asistenţă”.

Potrivit propriei mărturii, patrupedele urcaseră pe el şi încercau să-l trezească, atunci când Bush şi-a recăpătat cunoştinţa.

Bill Clinton, a suferit un accident stupid, care nu i-a pus viaţa în pericol, ci i-a provocat dureri puternice, de care nu a scăpat fără o operaţie de urgenţă de două ore.

Clinton nu a fost atent unde păşea, astfel că a căzut pe trepte şi şi-a rupt tendonul muşchiului cvadriceps de la genunchiului drept. Exact acolo se rănise şi cu 17 ani în urmă şi medicii care l-au operat au constatat că 50% din tendon fusese distrus în cădere.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata