Cântăreţul George Nicolescu primeşte cadou, la 65 de ani, o (re)întâlnire cu chitaristul Jose Feliciano

24

Cântărețul George Nicolescu va primi cadou, la aniversarea celor 65 de ani, o întâlnire cu chitaristul Jose Feliciano, care pe 16 martie va concerta la București.

Organizatorul evenimentului, German Quality Entertainment, îi va face cadou lui Nicolescu, de ziua lui, această (re)întâlnire.

„Jose Feliciano și George Nicolescu. Doi artiști nevăzători. În urmă cu patru decenii, George Nicolescu a vrut să-l cunoască personal pe Jose Feliciano. I-a scris o scrisoare pe care a reușit să i-o dea marelui chitarist, care venise în România. Din păcate, George Nicolescu nu a reușit să stea de vorbă, să-l cunoască pe Jose Feliciano”, se arată într-un comunicat transmis luni presei de German Quality Entertainment.

George Nicolescu și-a amintit de prima încercare de a se întâlni cu chitaristul, în anul 1974, și spune că își dorește să dea mâna cu el, să-i transmită că îi apreciază foarte mult muzica și că felul în care a existat Feliciano în viața sa „este unul deosebit”.

„În mai 1974, am auzit că Jose Feliciano vine în România. Îmi plăcea foarte mult cum cânta. Simțeam că suntem confrați de suferință, amândoi fiind nevăzători. Eram student la Facultatea de Limbi Romanice, secția franceză-română, și nu prea aveam bani pentru a cumpăra un bilet, dar i-am scris o scrisoare. Un coleg de facultate, care era din Cuba, a făcut traducerea în limba spaniolă. Am fost împreună cu soția mea la Sala Palatului și l-am așteptat pe Jose Feliciano la intrarea artiștilor. L-am prins când a ieșit de la spectacol și am reușit să-i dau scrisoarea. Din păcate, eu nu știam engleza, iar el nu știa franceza. Eu încercam să-i spun cine sunt, în limba franceză, iar el vorbea pe limba lui. Nu ne-am înțeles de niciun fel. Jose nu a stat mult, a plecat cu însoțitorul lui. Nu știu dacă a citit scrisoarea… Eu l-am tot urmărit de-a lungul anilor”, povestește George Nicolescu în comunicatul citat.

Jose Feliciano va concerta la București pe 16 martie.

Organizatorii evenimentului își doresc să vină în sprijinul pensionarilor, elevilor și studenților care și-au arătat interesul de a participa la primul concert Jose Feliciano în România, oferind bilete cu 50% mai ieftine. Persoanele care se înscriu într-una din cele trei categorii sunt rugate să aibă talonul de pensie, carnetul de elev sau student în momentul achiziționării unui bilet de la unul dintre oficiile de ticketing. În cazul în care achiziția se realizează online, actele trebuie să existe asupra persoanei în ziua evenimentului, pentru a putea face dovada la intrarea în Sala Palatului.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 49 și 149 de lei, și 25 de lei în sectoarele J, K, L, M, sunt disponibile online pe bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, startickets.ro, www.gqentertainment.ro sau în Oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, magazinele Germanos și magazinele Diverta. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata