CARNEXPO Grill lansează burgerul de 1.000 de euro

21

Organizatorii CARNEXPO Grill, cel mai mare eveniment gastronomic din 2021, anunţă o premieră pe piaţa din România, prin lansarea celui mai scump burger, în valoare de 1.000 de euro, conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES.

Golden Burger va fi realizat din ingrediente premium: carne de vită românească, caviar produs în România, chifle, brânzeturi şi legume de provenienţă locală, şi va fi ornat cu foiţă de aur.

În cadrul acestui eveniment, de realizarea celui mai scump burger se va ocupa Chef Iulian Olaru, cu o experienţă de aproape 20 de ani în bucătărie, fost concurent Chefi la Cuţite.

Astfel, burgerul de 1.000 de euro va fi pregătit şi prezentat la standul Grill Fest din cadrul evenimentului CARNEXPO Grill, organizat pe 10 şi 11 iunie, la Theodora Golf Club, din Alba Iulia.

În prezent, Grill Fest este cel mai nou proiect al Adoor Event, dedicat consumatorilor, menit să devină cel mai mare festival dedicat cărnii şi gastronomiei din România.

„Grill Fest va fi cea mai interesantă platformă de promovare care îi va apropia pe consumatori de producătorii autohtoni, contribuind astfel la creşterea calităţii produselor. Ne bucurăm de toate preparatele culinare româneşti şi considerăm că acestea trebuie susţinute pentru a rezista pe piaţă. Obiectivul nostru este să atragem cât mai mulţi români curioşi să descopere produsele locale de calitate şi să dăm gust festivalurilor din ţară”, a declarat Eugen Capra, manager general Addor Events.

În viitor, proiectul Grill Fest va fi susţinut de o serie de antreprenori din industria cărnii, HoReCa şi retail.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News