Cătălin Rădulescu anunță că cei care au votat învestirea Guvernului vor fi excluși din partid

24

Cătălin Rădulescu a declarat că parlamentarii PSD care au votat pentru învestirea Guvernului vor fi excluși din partid. Deputatul a afirmat că este împotriva traseismului politic iar Constituția ar fi trebuit schimbată, ca cei care pleacă din partid să își piardă mandatul de parlamentar.

„Conform Comitetului Executiv al partidului nostru și a declarațiilor președintelui partidului, a domnului președinte Marcel Ciolacu, se consideră că acești oameni sunt deja excluși din partid, cei care au fost, nu știu, doi cred că au fost, două doamne parcă”, a declarat, luni, la Parlament, deputatul social-democrat.

Întrebat dacă parlamentarii votați pe listele PSD „au trădat” formațiunea politică, Rădulescu a afirmat: „Dumneavoastră cum considerați, din moment ce ei au ieșit pe listele PSD parlamentari. Probabil că oamenii aceia, dacă ar fi spus aceste personaje care au plecat din PSD la diferite partide acum patru ani de zile că dânșii vor pleca din PSD nu-i vota nimeni. Faptul că au fost votați pe listele PSD nu li se datorează lor, i se datorează partidului. Dacă n-am fost în stare să schimbăm Constituția și când unul pleacă din partid, pleacă și din Parlament, așa era corect. Eu am fost unul dintre cei care a susținut că traseismul politic n-ar trebui să mai existe, că atâta timp cât nu candidezi ca independent și candidezi pe lista unui păartid, trebuie să-ți asumi că rămâi în partidul acela până la sfârșit”.

Parlamentarii social-democrați care au fost prezenți și au votat în Parlament la învestirea Guvernului sunt: senatorul de Dolj Eugen Gioancă, deputatul de Cluj Cristina Burciu și deputatul de Bacău Elena Hărătău.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata