Ce îmbrăcăminte împiedică eliminarea toxinelor din organism?

25

Inca de mic copil nu suportam pe piele textura hainelor care care erau stranse pe corp si care aveau in compozitie fibrele artificiale . Stiam ca ma fac sa ma simt incomod si de aceea mereu protestam cand le venea randul la purtat. Oare care era motivul adevarat?

Se stie ca fibrele artificiale si stranse impiedica respirarea naturala a pielii si eliminarea toxinelor, plus ca au in continut multe chimicale nocive corpului uman care ataca lent si sigur.

Stiati ca peste 70% din chimicalele cu care venim in contact se absorb in piele? Acestea pot fi de origine cosmetica, casnica cat si din fibrele hainelor. Acestea pun in pericol sanatatea personala si ne afecteaza fara sa realizam ca ele ar fi una din cauze.

Christopher Vasey in cartea “Alternative Naturale la Antibiotice” spunea, “Pielea este o cale de eliberare dubla. Prin glandele sudoripare, intre 70 si 120 pe cm² de piele, ele elimina, diluate in transpiratie, deseurile de tipul acidului uric, ureei, sarurilor si mineralelor folosite. Prin glandele sebacee, 300.000 pe suprafata cutanata totala, elimina din corp deseurilor diverse: acizi grasi, cadavre microbiene si celulare, mucozitati, deseuri de carbohidrati… sub forma de sebuum.”

De cele mai multe ori ne alegem imbracamintea in functie de felul in care arata si mai putin in functie de compozitie. A venit momentul sa fim preocupati de compozitia materialului si sa alegem in functie de ceea ce ar fi cel mai sanatos si confortabil pentru corpul nostru. Incepeti cu lenjeria intima, prima care vine in contact cu pielea noastra.

Aceasta trebuie sa fie obligatoriu 100% naturala, lejera si comfortabila, in special la doamne si domnisoare, altfel pot interveni in timp complicatii nedorite cum ar fi infectiile urinare sau genitale.

Chimicalele folosite la fabricarea tuturor fibrelor sintetice au fost asociate in decursul anilor cu probleme de sanatate serioase, cum ar fi distrugerea lenta a sistemului imunitar, probleme legate de comportament si imbalanta hormonala, chiar si cu cancerul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata