CFR Calatori: multe trenuri anulate. Aeroportul Otopeni: curse intarziate

24

CFR Calatori a anuntat ca din cauza vremii neprielnice multe trenuri au fost anulate, fiind inregistrate intarzieri de zeci de minute in Gara de Nord din Capitala.

„Cateva trenuri anulate, cel de Constanta si Craiova, dar traficul de pasageri este preluat de alte trenuri. Acum la Bucuresti Nord sunt intarzieri, dar asta e situatia acum, ea se poate schimba in 10 minute. Intarzierile sunt ale unui tren de la Timisoara, unul de Craiova, altul de Buzau si unul de Galati, care are intarziere 10 minute”, a declarat Alina Predescu, purtator de cuvant CFR Calatori.

CFR Calatori mai informeaza, pe pagina de Facebook, ca in contextul temperaturilor foarte scazute si al avertizărilor meteo de vreme rea, trenurile vor circula conform reglementarilor specifice conditiilor de iarna. lLa nivelul sucursalelor Bucuresti, Galati, Brasov, Constanta si Craiova s-au instituit Comandamente de iarna.

In plus, pe rutele Constanta – Mangalia, Constanta – Medgidia – Tulcea Oras si Ciulnita – Slobozia Veche se reduce numarul trenurilor, traficul de calatori intre aceste localitati urmand sa fie preluat de restul garniturilor din grafice. De asemenea, au fost anulate trenuri si pe rutele Caracal-Corabia, Rosiori Nord – Turnu Magurele si Rosiori Nord – Zimnicea.

Potrivit Centrului Infotrafic, in judetul Constanta, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, 17 trenuri (pe relatia Constanta – Mangalia, Constanta – Medgidia, Medgidia – Tulcea şi Ciulnita – Slobozia Veche) au fost anulate.

Trenul InterRegio 1724, care trebuia sa plece în luni la ora 8.00 dinspre Craiova catre Sibiu, a fost anulat din cauza inghetaii unor macazuri.

Pe aeroportul Otopeni mai multe curse inregistrau intarzieri luni dimineata

La sosiri au întarzieri cursa Ryanair de la Berlin, care trebuia sa aterizeze la 10.30, precum si doua curse de la Sofia, cea a companiei Tarom (10.55) si cea a companiei Bulgaria Air (10.55).

La plecari cursa Ryanair care trebuia sa decoleze spre Roma la 10.00 este anulata.

La Roma a nins pentru prima dată in ultimii sase ani, iar la Sofia sunt -7 grade si ninge.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata