Chipul lui Iisus Hristos şi al Maicii Domnului pot fi distinse pe o stâncă de pe Cheile Sohodolului

19

Chipul lui Iisus Hristos și al Maicii Domnului pot fi distinse pe o stâncă de pe Cheile Sohodolului, o fetiță de opt ani fiind cea care a atras atenția asupra acestui lucru în timp ce se afla la plimbare în zonă.

Potrivit preotului de la biserica din comuna Runcu, Vasile Popescu, imaginea nu poate să reprezinte decât un semn bun, el afirmând că localnicii au mers la fața locului în număr mare pentru a vedea semnele care seamănă cu cele două icoane.

„Cine se uită cu atenție și știe icoana Mântuitorului Hristos o poate distinge, cine nu o știe trece fără să observe nimic. Chipurile au fost văzute de mai multă lume care trece pe acolo. Sunt peste apă, într-o stâncă pe care a curs apa de sus și calcarul fiind alb, apa a înnegrit partea aceea. Se poate distinge, am văzut și eu, se văd și ochii și fața, fața (Mântuitorului Iisus Hristos — n.r.) este albă, părul e negru. De ce să fie o minune lucrul acesta? Dumnezeu se arată în orice, îl poți vedea pe Dumnezeu în semenul de lângă tine. Și dacă e chipul lui Hristos nu poate să fie decât un semn bun. Oamenii se duc acolo să vadă, nu poate să fie altceva decât un semn bun”, a declarat miercuri preotul Vasile Popescu.

Cheile Sohodolului se află la limita nordică a județului Gorj cu județul Hunedoara, în Munții Vâlcan, în partea nordică a satului Runcu, la aproximativ 20 de kilometri distanță de municipiul Târgu-Jiu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata