Cine sunt tinerii manageri care vor reporni economia

19

Unul dintre cei mai tineri manageri prezenti in cadrul editiei din acest an a catalogului, „100 Tineri Manageri de Top” este Ovidiu Ghiman, 32 de ani, ce a castigat premiul pentru categoria IT&C.

Ghiman este cel care defineste strategia Romtelecom si traseaza liniile dezvoltarii afacerii, informează Ziarul Financiar. Premiul categoriei piete industriale a fost castigat de Andrei Dumitrescu, 35 de ani, actualul director de marketing si vanzari Henkel.

Cristian Popescu, 38 de ani, vicepresedinte responsabil pentru departamentul de resurse umane in cadrul producatorului de bere Ursus Breweries, a fost considerat de membrii juriului cel mai de succes tanar manager din categoria piete de consum in acest an, iar Carmen Daniela Tanasie, CEO al Omnicom Media Group Romania, a castigat premiul categoriei servicii.

Spre deosebire de ceilalti ani, revista Business Magazin a inclus in catalog si 20 de tineri manageri expati, premiul acestei categorii fiind castigat de Ali Ergun Ergen, seful Baneasa Developments, dezvoltatorul proiectului Baneasa, cel mai mare de acest fel din Romania.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata