CONCURS: Care este cea mai nesimţită bancă cu care ai lucrat?

– Ai fost ţepuit de bancă? Scrie-ne povestea ta şi învaţă-i şi pe alţii cum să se ferească de înşelăciunile băncilor şi ale instituţiilor de creditare nebancare!  Financiarul.ro şi Mediadocs.ro te premiază, săptămânal, cu o colecţie impresionantă de DVD-uri Discovery

 

Tema de dezbatere a concursului:

Povesteşte-ne cea mai mare păcăleală pe care ţi-au servit-o funcţionarii bancari şi indică banca de la care ai avut de „pătimit” cel mai mult.

Pentru a te înscrie în concurs, tot ce trebuie să faci este să adaugi un comentariu la acest articol, în care să povesteşti, pe scurt, cum te-a înşelat banca şi să oferi trei sfaturi utile celor care lucrează cu banca respectivă, pentru a nu cădea în aceeaşi „capcană”.

Vor exista 4 câştigatori (câte unul săptmânal), aceştia fiind autorii celor mai pertinente sfaturi de evitat „ţepele” bancare, fiecare dintre aceştia primind o colecţie de DVD-uri Discovery, la alegere, dintre:

Colecţia “Atlasul corpului uman”
6 DVD-uri
află de AICI ce conţine

 

Colecţia “Cele 7 minuni ale lumii”
4 DVD -uri
află de AICI ce conţine


Colecţia „În căutarea lumilor pierdute”
5 DVD-uri
află de AICI ce conţine


Colecţia Everest – “Dincolo de limite”
6 DVD-uri
află de AICI ce conţine

 

Pentru a participa la concurs,  postează răspunsul tău utilizând caseta de comentarii de mai jos. Atenţie! Adresa de mail declarată trebuie să fie validă, pentru a putea fi contactat ulterior, în cazul în care vei fi desemnat câştigător.

Câştigătorii vor putea intra în posesia premiului numai după expedierea, prin e-mail sau fax, a unei copii a cărţii de identitate, alaturi de adresa poştală completă.

Concursul se desfăşoară în perioada 19 iulie-15 august 2010. Cei patru  câştigători vor fi anunţaţi în fiecare zi de luni a săptămânii (pe 26 iulie, 2, 9 şi 16 august) şi vor primi colecţiile de DVD-uri prin colet poştal.
Mult succes!

 

banciConcursconcurs cu premiicrediteinselaciunisfaturi
Comentarii (0)
Adaugă comentariu