CONCURS FINANCIARUL: Anticipează clasamentul final la World Cup 2010 şi câştigi „Legendele Fotbalului”

21


  • Participarea la concursul cu premii în DVD-uri „Legendele Fotbalului” nu presupune plata directă sau indirectă a vreunei taxe

1. MECANISM DE PARTICIPARE
Completaţi Formularul de Participare cu toate datele solicitate.
Acestea nu vor fi publicate, dar sunt necesare pentru contactare în cazul în care anticipaţi corect clasamentul final la World Cup 2010.

ATENŢIE! Participanţii trebuie să indice clasamentul final (locurile 1-4).

Fiecare participant are dreptul să participe o singură dată. În cazul în care va trimite mai multe variante ale clasamentului final, va fi descalificat!

Participanţii care anticipează corect clasamentul final vor fi contactaţi telefonic şi/sau prin email şi vor putea intra în posesia premiului numai după expedierea unei copii a cărţii de identitate, din care să reiasă că informaţiile furnizate (ca participant la concurs) au fost corecte. Rezultă că participanţii la acest concurs nu pot avea sub 14 ani!

2. PERIOADA DE PARTICIPARE:
La acest concurs vor fi luate în considerare formularele sosite până vineri, 9 iulie 2010, ora 23:59.

3. PREMII
Cinci participanţi care vor anticipa corect clasamentul final al World Cup 2010 (şi nu vor încălca regulile menţionate mai sus) vor primi câte 5 DVD-uri „Legendele Fotbalului” (la alegere) oferite de mediadocs.ro

Pentru a selecta DVD-urile pe care doriti sa le primiti, accesaţi ACEST LINK

În cazul în care vor exista mai mult de cinci participanţi care vor anticipa corect clasamentul final al World Cup 2010, premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi.

4. PRECIZĂRI
DVD-urile „Legendele Fotbalului” sunt oferite de mediadocs.ro. Taxele de expediere a premiilor prin poştă vor fi suportate de organizatorii concursului.

Datele furnizate in formular nu vor fi prelucrate in niciun scop.

Numele câştigătorilor vor fi publicate pe site-ul FINANCIARUL.ro


Pentru Formularul de Participare, CLICK AICI!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata