Constanţa: Prefectul Eugen Bola şi-a anunţat demisia

18

Prefectul Judeţului Constanţa, liberalul Eugen Bola, a anunţat vineri după-amiază, la şedinţa Comandamentului judeţean pentru situaţii de urgenţă, în prezenţa viceprim-ministrului Liviu Dragnea, că îşi înaintează demisia din funcţie.

Anunţul a fost făcut după o întrevedere în biroul prefectului cu Liviu Dragnea, viceprimarii municipiului Constanţa şi liderul liberal constănţean, deputatul Gheorghe Dragomir.

În cadrul şedinţei de comandament, Liviu Dragnea şi-a reiterat concluziile transmise anterior presei, în legătură cu disfuncţionalităţile constatate la Constanţa, în funcţionarea comandamentului pentru situaţii de urgenţă, în timpul celor două coduri de vreme deosebit de rea. În acelaşi timp, viceprim-ministrul a cerut o analiză a firmelor contractate de CNADNR pentru deszăpezire.

În intervenţia sa, prefectul Bola a afirmat că îşi prezintă demisia în semn de asumare a greşelilor semnalate. În replică, Dragnea a menţionat că în proporţie de 90% prefectul a acţionat corect, dar că ia act de decizia lui Bola, pe care o consideră un gest de onoare. El a mai spus că Eugen Bola va gestiona funcţia până miercuri, când demisia va fi publicată în Monitorul Oficial.

Delegaţia Permanentă a Filialei Teritoriale Constanţa a PNL se va reuni vineri după-amiază, de la ora 17, 00, la convocarea preşedintelui Gheorghe Dragomir, pe ordinea de zi urmând să figureze şi propunerea pentru nominalizarea unui nou prefect. Surse din PNL Constanţa susţin că succesorul prefectului demisionar ar putea fi preşedintele TNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, fost preşedinte al CA la S.C. Mamaia S.A. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata